🎈🎇 Slut... 🎉✹

Nu Àr det slut pÄ 2015, det dröjer bara nÄgra timmar sÄ Àr vi inne i ett nytt och förhoppningsvis fantastiskt hÀrligt Är bestÄende av en hÀrlig blandning av vÀlbekanta och nya bottnar i livet. Idag hade jag planerat en "vanlig" Ärsblogg med det bÀsta frÄn varje mÄnad, men Är 2015 har varit mÀrkligt ur den synpunkten, det har nÀmligen inte funnits nÄgot "bÀsta" frÄn varje mÄnad i Är som det var förra Äret. Knepigt va? Det har tvÀrtom varit mÄnader som tett sig helt meningslösa i backspegeln och mÄnader med en enorm kÀnslointensitet, som om livet skÀmtat lite mellan glÀdje och icke-glÀdje.
 
NĂ„vĂ€l, jag ska Ă€ndĂ„ göra ett försök att summera Ă„ret, för 31 december krĂ€ver det pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. Åtminstone "in my mind". En dag som denna blandar sig minnen med framtid, nutid och dĂ„tid. Önskningar och förhoppningar. Kanske lite vemod blandat med framtidshopp. Ja, en vĂ€ldigt speciell dag pĂ„ Ă„ret.
 
Kan jag ens skriva om det bÀsta och sÀmsta med 2015, nej, förstÄs inte, jag kan inte leva om ett helt Är pÄ bara nÄgra minuter, det Àr omöjligt, men vissa minnen framtrÀder bÀttre Àn andra. Grabbarna guld som jag fick Àran att hÀmta sÄ mycket pÄ dagis under vÄren och försommaren, myset i soffan, Tobbes utveckling, ja, det Àr vÀrt sÄ mycket, hundaktiviteterna, som dock gÄtt pÄ sparlÄga i Är utom nÀr det gÀllde min vidareutbildning. Det blev Ätta raser i Är med trots flera missar i planeringarna.
 
SyskontrÀffarna har blivit ett mÄste, nu i vackra JÀrvsö. Domaruppdragen tar oss till gudomliga vidder, fantastiska möten och ljuvliga middagar. Kanske det Àr de starkaste minnena i Är? Nej, förresten, alla viltspÄrkurser som jag haft, eller utstÀllningarna vi Äkt pÄ, eller ... jo, det nya insulinet Àr nog Ärets höjdare, blev som en ny mÀnniska, tappade nÀsta 10 kilo, blev piggare och fick ett blodsocker som vilken annan som helst... nej, nya jobbet var vÀl Ärets hit eller? Hursomhelt, Är 2015 gÄr till historien...
 
Njuter dagar i trÀning och hÀlsa... det tar inte slut för att Äret tar slut, tack och lov...
 
Lev vĂ€l, lev slut och början... 💕
 
Önskar er alla ett fint 2016 i ljus och kĂ€rlek...
 

Tomterea idag...
 

Vackra dagar och kvÀllar...
 

VÀrldens bÀsta jobb kickade in 2015...
 

Grabbarna guld som guldkorn till vardags...
 

SolnedgÄngar, soluppgÄngar, njuter ljus och vackra himlar hela Äret...
 

...och valpar...
 

VĂ„rvinter...
 
Zirhie och resten av flocken njuter tidig vÄr i Skuttunge...
 

Hundintresset tar oss till vackra vyer och hÀrliga möten...
 

NÀr blod Àr tjockare Àn vatten... syster yster och kÀra bror - en underbar bild tagen i JÀrvsö juli 2015...
 
Avslutar Äret med en underbar jul i kÀra kennelvÀnners och familjens lag... fortsÀttning följer...