😏 Vilken hĂ€rlig mĂ„ndag det hĂ€r blev...😆

Jag och mina mĂ„ndagar. Visst Ă€r det konstigt att veckans minst populĂ€ra dag har blivit min favorit? Denna mĂ„ndag icke undantagen, tvĂ€rtom har den varit en av de bĂ€sta. Det stĂ„r till och med Champagne pĂ„ kylning men det blev tyvĂ€rr lite för sent att öppna den. Men vi utbringar en digital skĂ„l i stĂ€llet đŸžđŸ·đŸ».
 
Och nej, jag tÀnker inte avslöja Ànnu vad som Àr pÄ gÄng, det fÄr bero lite till. Men sÄ smÄningom ska jag berÀtta. Efter förmiddagens trevliga telefonsamtal tog vi en tur i skogen med alla hundar innan Chilli fick Äka hem och jag försökte samla fokus till nÄgra timmars diskussion. Det gick vÀl sÄ dÀr.
 
PÄ eftermiddagen var det dags för ett professionellt samtal igen. Det gÄr lÄngt mellan varven nu. Alltid lika befriande men idag var det tÀtt mellan skratten. Nu ses vi inte förrÀn till hösten. Trevlig sommar. Det Àr en mÀrklig fras, ibland fÄr jag för mig att det Àr den som gör att sommaren försvinner sÄ snabbt. Trevlig vinter kanske jag ska börja sÀga och hoppas pÄ att det ger samma effekt?
 
En kortis hann jag pyssla med det sista innan kursdeltagarna till öppenkursen började rulla in. Fem ekipage hade jag lagt individuella spÄr till. Resultaten varierade. Nu gÀller det bara att klura lite pÄ hur vi kan utveckla hundarna tillrÀckligt för ett prov i öppen klass.
 
Tack för idag, slut för idag. Vi ses kanske imorgon!
 
Nu har björken "musöron", nu ska man klippa rosor enligt, ja, vadÄ egentligen, bondepraktikan?
 
 
 
Kristina

Dags att göra vispar ocksÄ. Varför gör man inte det som Àr sÄ roligt. Tack för i kvÀll!