😏 Vilken härlig måndag det här blev...😆

Jag och mina måndagar. Visst är det konstigt att veckans minst populära dag har blivit min favorit? Denna måndag icke undantagen, tvärtom har den varit en av de bästa. Det står till och med Champagne på kylning men det blev tyvärr lite för sent att öppna den. Men vi utbringar en digital skål i stället 🍸🍷🍻.
 
Och nej, jag tänker inte avslöja ännu vad som är på gång, det får bero lite till. Men så småningom ska jag berätta. Efter förmiddagens trevliga telefonsamtal tog vi en tur i skogen med alla hundar innan Chilli fick åka hem och jag försökte samla fokus till några timmars diskussion. Det gick väl så där.
 
På eftermiddagen var det dags för ett professionellt samtal igen. Det går långt mellan varven nu. Alltid lika befriande men idag var det tätt mellan skratten. Nu ses vi inte förrän till hösten. Trevlig sommar. Det är en märklig fras, ibland får jag för mig att det är den som gör att sommaren försvinner så snabbt. Trevlig vinter kanske jag ska börja säga och hoppas på att det ger samma effekt?
 
En kortis hann jag pyssla med det sista innan kursdeltagarna till öppenkursen började rulla in. Fem ekipage hade jag lagt individuella spår till. Resultaten varierade. Nu gäller det bara att klura lite på hur vi kan utveckla hundarna tillräckligt för ett prov i öppen klass.
 
Tack för idag, slut för idag. Vi ses kanske imorgon!
 
Nu har björken "musöron", nu ska man klippa rosor enligt, ja, vadå egentligen, bondepraktikan?
 
 
 
#1 - - Kristina:

Dags att göra vispar också. Varför gör man inte det som är så roligt. Tack för i kväll!