🎎 Om existentiella bildningsgĂ„ngar... đŸ‘Œ

IrrgÄngar och ÄtergÄngar, existentiella ÄtergÄngar, ÄrgÄngar, grusgÄngar. Ja, det Àr mycket som gÄngar hÀrhemma just nu och idag blev ett nytt begrepp till i texten. BildningsgÄngar. Existentiella bildningsgÄngar.
 
Men innan vi kom dit sÄ hann vi med en ljuvlig promenad i skogen. Det var en strÄlande morgon och naturen visade sig frÄn sin bÀsta sida. Ett tranpar sa hej och flög ivÀg nÀr vi kom ut pÄ Àngarna. Zirhie och Tuva hittade pÄ nÄgot spÀnnande och försvann en stund. Tilde följde, tack och lov, med oss.
 
SÄ var det dags att ta en tur till GÀvle för handledning med Daniel. Jag var dÀr strax före kl. ett och hann hÀlsa pÄ goa arbetskamrater innan vi startade handledningen. Det var sÄ vi kom fram till existentiella bildningsgÄngar. Det Àr precis det deltagarna i min studie gör resan till lÀrare i - en bildningsgÄng. Ja, det blir spÀnnande att smÀlta in detta begrepp i texten.
 
Sen stannade jag lÀnge och njöt socialt sÀllskap och mycket prat och skvaller. Klockan var nÀrmare fem innan jag begav mig hemÄt igen. Strax före sex landade jag och kunde utfordra hundarna för att sedan avsluta med en sval men skön tur i skogen igen.
 
En kortis fÄr det bli idag. Imorgon Àr det mitt i veckan igen. SÄ fÄr jag tacka för titten och önska er alla en skön onsdag i april.
 
Det bĂ€sta vi har sĂ€tter vi inte pĂ„ bordet - för dit hittar hon nĂ€mligen sjĂ€lv ... đŸ˜Šâ€đŸ’–
 
Ser ni tranparet?
 
SÄ hÀr kan man ocksÄ tugga pinne i soffan, Tilde i farten...
Kristina

Jag kÀnner en liten blÄ till som sitter pÄ bordet, bÄde ofta o gÀrna

Svar: Äpplet faller inte ... đŸ˜ŠđŸŸ
Monica