🌌 Det snurrar nĂ€stan i huvudet av allt... 🌌

Oj, vad hÀndelseintensiv period vi befinner oss i just nu Team Bombax och Team Stafberg. Om vi börjar med Team Bombax sÄ kick-startar jag min vidareutbildning pÄ andra raser med en examination pÄ Sheltie pÄ söndag. Jag som verkligen inte Àr nÄgot för examinationer. Och dessutom Àr det tvÄ rasspecialister som ska avgöra mina kunskaper. NÄvÀl, jag har redan förlikat mig med tanken pÄ att jag inte klarar det. Och hur jag hamnade i denna situation? Jo, en domarkollega ringde och övertalade mig att göra en examination i stÀllet för att gÄ elev. Och som ni förstÄr sÄ lyckades han. PÄ lördagen deltar jag pÄ SDHKs special som elev pÄ PhalÚne och Löwchen. Det ska ocksÄ bli spÀnnande men det Àr mycket att hÄlla i huvudet med alla standards. Det Àr tur att jag fÄr vara ute i spÄrskogen och tanka naturkraft mellan varven.
 
Inte nog med att jag har satt min domarutbildning pÄ intensivlÀge, vi fortsÀtter förstÄs att bÄde stÀlla ut och planera avel i samma utstrÀckning som tidigare Àven om det ibland blir en omöjligt kombination. Tur att vi har en hel del fina hundar sÄlda, det Àr nÀmligen ok att stÀlla icke-Àgda hundar. SÄ i helgen Àr det Chilli och Lukas som ska ut pÄ Àventyr. Lukas som ska gÄ i veteranklass för första gÄngen. Han har inte varit med oss pÄ flera Är kÀnns det som. Den planeringen krÀver ocksÄ sin man, dvs. vilka hundar som ska med pÄ de olika utstÀllningarna beroende pÄ vad jag gör för tjÀnstgöringar och vilka pÀlsar vi har.
 
SÄ jag tog helt enkelt en ledig dag idag. Det var sÄ skönt. Efter frukost skjutsade jag CG till tÄget eftersom han skulle hÀmta husbilen idag. Den Àr ju pÄ verkstad i Jönköping dÀr vi mÄste lÀmna in den sÄ fort det Àr garantijobb. Och eftersom vi har fuktförsÀkring sÄ lÀmnade vi den dÀr i höstas. Men döm om bÄde CGs och min förvÄning nÀr det visade sig att det inte fanns nÄgon fukt alls i bilen. Det var alltsÄ inget fel pÄ den! Helt otroligt. Jag sitter fortfarande med hakan i knÀet. SÄ fuktkontrollanten i Enköping mÄste ha mÀtt med nÄgot instrument som tydligen inte fungerade som det skulle. HÀrligt. Nu Àr det bara elen som inte fungerar. Det ska Engströms i Uppsala laga men vi kör med den ÀndÄ och tar med elaggregatet sÄ löser det sig. Cg Àr alltsÄ pÄ vÀg hem med husbilen och rÀknar med att parkera framemot 10 ikvÀll. Fantastiskt bra!
 
Den hÀr helgen ska Tilde ocksÄ Äka hem till Tyskland. Det kommer att bli tomt tomt tomt. Hon Àr en sÄn toka och fÄr oss att skratta flera gÄnger om dagen. Jag kommer verkligen övervÀga om jag nÄgonsin kommer att sÀlja valp utomlands igen eftersom man fÀster sig sÄ vid dem nÀr de mÄste stanna 7 veckor extra.
 
Ja, nu blir det inte mer Àn sÄ hÀr med allt "snurr" som rör sig i huvudet. Vad som Àr pÄ gÄng i Team Stafberg tar vi nÄgon annan dag. Men kul Àr det. Trevlig helg!
 
Nu lÀngtar vi husbilslivet igen... I Är Àr det 24 sÀsongen med husbil för oss... vi ledsnar aldrig... nÀstan :-)