😊 😍 Makalösa måndagar...😏 😘

Denna blev inget undantag. Med en tidig lunch på Storken med en god vän som jag inte sett på länge så kickstartade dagens feeling-good-känsla. Och sen satt den i. På Storken är förutsättningarna de rätta för att rätt känsla ska plantera sig i kroppen resten av dagen. Lunchen kändes som fem minuter men varade i två timmar. Det här behövde vi. Kram
 
Så var det dags för professionellt samtal och sedan ett pass halv fem. Men precis när jag kliver innanför träningslokalens väggar kom jag på att det inte är något pass halv fem på måndagar. Rackarns, men när jag går fram till monitorn visade det sig att Friskis satt in ett extra pass - Dans Fuego. Det har jag aldrig testat än så det blev ju helt perfekt. Superbra träning för dig syrran! Dans, rytm, rörelse och puls, en outstanding kombination. Kollade nästa måndag men då var passet borta igen. Synd, det här kunde jag tänka mig att göra fler gånger.
 
Så jobbet. Är kvar i levda rum men närmar mig slutet. Kommer nog att avsluta första skissen av avsnittet imorgon. Har i princip en hel dag utan inslag av något extra förrän sent på eftermiddagen. Det blir hel tid, kvalitetstid när man skriver. Man kan gå in i skrivandet ostört och producera. Perfekt. Sån blir min tisdag.
 
Min feeling-good-känsla är kvar och lär vara det resten av kvällen hoppas jag. Imorgon är en annan dag. Nu är veckan igång, nu kör vi!
 
Tack för titten, lev i nuet!
 

En av kennelns fina uppfödargrupper, från vänster multich Bombax Xandou, multich Bombax Julhia, Bombax World Wide Wictor och sedan Ch Bombax Julhiette. Med mig, CG, Lasse och Diza som handlers. Bästa uppfödargrupp i rasen och det var ett rekordår 2004 med närmare 80 deltagare i rasen. Nu för tiden har vi egentligen för lite valpar för att visa uppfödargrupper. Det är mycket arbete som ligger bakom det. Men det var hemskt kul att få köra uppfödargrupper både på SKK och på terrierklubben. Vi placerade oss flera år på terrierklubbens lista över vinstrika uppfödare då. Men vem vet, rätt var det är så kanske vi kommer med lite nya uppfödargrupper igen, i Sundsvall i oktober till exempel.