😊 😍 Makalösa mĂ„ndagar...😏 😘

Denna blev inget undantag. Med en tidig lunch pÄ Storken med en god vÀn som jag inte sett pÄ lÀnge sÄ kickstartade dagens feeling-good-kÀnsla. Och sen satt den i. PÄ Storken Àr förutsÀttningarna de rÀtta för att rÀtt kÀnsla ska plantera sig i kroppen resten av dagen. Lunchen kÀndes som fem minuter men varade i tvÄ timmar. Det hÀr behövde vi. Kram
 
SÄ var det dags för professionellt samtal och sedan ett pass halv fem. Men precis nÀr jag kliver innanför trÀningslokalens vÀggar kom jag pÄ att det inte Àr nÄgot pass halv fem pÄ mÄndagar. Rackarns, men nÀr jag gÄr fram till monitorn visade det sig att Friskis satt in ett extra pass - Dans Fuego. Det har jag aldrig testat Àn sÄ det blev ju helt perfekt. Superbra trÀning för dig syrran! Dans, rytm, rörelse och puls, en outstanding kombination. Kollade nÀsta mÄndag men dÄ var passet borta igen. Synd, det hÀr kunde jag tÀnka mig att göra fler gÄnger.
 
SĂ„ jobbet. Är kvar i levda rum men nĂ€rmar mig slutet. Kommer nog att avsluta första skissen av avsnittet imorgon. Har i princip en hel dag utan inslag av nĂ„got extra förrĂ€n sent pĂ„ eftermiddagen. Det blir hel tid, kvalitetstid nĂ€r man skriver. Man kan gĂ„ in i skrivandet ostört och producera. Perfekt. SĂ„n blir min tisdag.
 
Min feeling-good-kÀnsla Àr kvar och lÀr vara det resten av kvÀllen hoppas jag. Imorgon Àr en annan dag. Nu Àr veckan igÄng, nu kör vi!
 
Tack för titten, lev i nuet!
 

En av kennelns fina uppfödargrupper, frÄn vÀnster multich Bombax Xandou, multich Bombax Julhia, Bombax World Wide Wictor och sedan Ch Bombax Julhiette. Med mig, CG, Lasse och Diza som handlers. BÀsta uppfödargrupp i rasen och det var ett rekordÄr 2004 med nÀrmare 80 deltagare i rasen. Nu för tiden har vi egentligen för lite valpar för att visa uppfödargrupper. Det Àr mycket arbete som ligger bakom det. Men det var hemskt kul att fÄ köra uppfödargrupper bÄde pÄ SKK och pÄ terrierklubben. Vi placerade oss flera Är pÄ terrierklubbens lista över vinstrika uppfödare dÄ. Men vem vet, rÀtt var det Àr sÄ kanske vi kommer med lite nya uppfödargrupper igen, i Sundsvall i oktober till exempel.