🐙 🐘 Brokig söndag 🐡 🐥

Med blandat innehåll, det har det varit idag och samtidig en dag för återhämtning. Lugnet la sig över Skuttunge igår kväll och har hållit i sig hela dagen. Det var alldeles tyst när vi var i skogen idag, så vi stannade där extra länge och insöp den vackra höstdagen. Andades djupt och löste världsproblem. Väl påhejad av Zirhie och Tuva. De återupptäckte alla spår som låg sedan igår för en andra gång. Spännande var det. Så blev det några timmars jobb innan jag bestämde mig för att åka på tidig träning och den var tung idag, det var som om kroppen inte orkade mer efter timmarna i skogen igår. Kanske skulle jag struntat i träningen men nu är det gjort.
 
Idag började jag komma in på cyber som ett levt rum för eleverna i skolan. Mycket intressant att man idag kroppsligt kan befinna sig i ett rum (klassrummet t.ex.) men mentalt i ett helt annat, dvs. i sociala medier, i spel, i filmer osv. Det är ett enskilt rum och det är tufft för lärarna att dela det rummet med eleverna eller att försöka få ut dem därifrån och göra klassrummet mer intressant. Imorgon skall jag fortsätta på levt rum som är det sista resultatavsnittet innan den övergripande analysen ska skrivas. Och sen diskussionen.
 
Och det känns skönt att dagen nu närmar sitt slut och jag får en härlig måndag igen. Märkligt nog har mina måndagar blivit veckans bästa dagar ganska lång period nu. Och morgondagen verkar kunna bli ännu en härlig måndag med lunch med en person som jag inte pratat med på länge. Efter det blir det professionellt samtal, varvat med jobb och promenader förstås. Önskar att dagens väder håller i sig några veckor till. Vår absolut bästa tid är nu.
 
Tack för att ni kom förbi, njut livet, njut natur!
 
Ja, gör inte denna flock succé på marknaden, med Rosso och Embla i spetsen, så säg. Tack Maria för härligt kort...
 
 Ännu ett fantastiskt kort på våra 15-åringar tv. Embla och Rosso, sen sonen LiRe och vår tyska import Gretchen. Tack Maria!
 
 Se vilken praktfull benved jag har utanför huset... helt fantastisk denna tid på året...
 
 Och här är Tuva på god väg före oss... tills jag prasslar med godispåsen...
 
Då kommer hon i full fart... om man har tur...
 Black and White i vacker natur...
 
 Ser ni trädet som föll över vägen igår... nu var det tur att inte spårekipagen gjorde som de brukar, nämligen parkerade hos grannen, då hade vi fått be om hjälp, men nu slapp vi det...