🐙 🐘 Brokig söndag 🐡 đŸ„

Med blandat innehÄll, det har det varit idag och samtidig en dag för ÄterhÀmtning. Lugnet la sig över Skuttunge igÄr kvÀll och har hÄllit i sig hela dagen. Det var alldeles tyst nÀr vi var i skogen idag, sÄ vi stannade dÀr extra lÀnge och insöp den vackra höstdagen. Andades djupt och löste vÀrldsproblem. VÀl pÄhejad av Zirhie och Tuva. De ÄterupptÀckte alla spÄr som lÄg sedan igÄr för en andra gÄng. SpÀnnande var det. SÄ blev det nÄgra timmars jobb innan jag bestÀmde mig för att Äka pÄ tidig trÀning och den var tung idag, det var som om kroppen inte orkade mer efter timmarna i skogen igÄr. Kanske skulle jag struntat i trÀningen men nu Àr det gjort.
 
Idag började jag komma in pÄ cyber som ett levt rum för eleverna i skolan. Mycket intressant att man idag kroppsligt kan befinna sig i ett rum (klassrummet t.ex.) men mentalt i ett helt annat, dvs. i sociala medier, i spel, i filmer osv. Det Àr ett enskilt rum och det Àr tufft för lÀrarna att dela det rummet med eleverna eller att försöka fÄ ut dem dÀrifrÄn och göra klassrummet mer intressant. Imorgon skall jag fortsÀtta pÄ levt rum som Àr det sista resultatavsnittet innan den övergripande analysen ska skrivas. Och sen diskussionen.
 
Och det kĂ€nns skönt att dagen nu nĂ€rmar sitt slut och jag fĂ„r en hĂ€rlig mĂ„ndag igen. MĂ€rkligt nog har mina mĂ„ndagar blivit veckans bĂ€sta dagar ganska lĂ„ng period nu. Och morgondagen verkar kunna bli Ă€nnu en hĂ€rlig mĂ„ndag med lunch med en person som jag inte pratat med pĂ„ lĂ€nge. Efter det blir det professionellt samtal, varvat med jobb och promenader förstĂ„s. Önskar att dagens vĂ€der hĂ„ller i sig nĂ„gra veckor till. VĂ„r absolut bĂ€sta tid Ă€r nu.
 
Tack för att ni kom förbi, njut livet, njut natur!
 
Ja, gör inte denna flock succé pÄ marknaden, med Rosso och Embla i spetsen, sÄ sÀg. Tack Maria för hÀrligt kort...
 
 Ännu ett fantastiskt kort pĂ„ vĂ„ra 15-Ă„ringar tv. Embla och Rosso, sen sonen LiRe och vĂ„r tyska import Gretchen. Tack Maria!
 
 Se vilken praktfull benved jag har utanför huset... helt fantastisk denna tid pÄ Äret...
 
 Och hÀr Àr Tuva pÄ god vÀg före oss... tills jag prasslar med godispÄsen...
 
DĂ„ kommer hon i full fart... om man har tur...
 Black and White i vacker natur...
 
 Ser ni trÀdet som föll över vÀgen igÄr... nu var det tur att inte spÄrekipagen gjorde som de brukar, nÀmligen parkerade hos grannen, dÄ hade vi fÄtt be om hjÀlp, men nu slapp vi det...
 
Â