💇 ⚾ Onsdagspyssel... 🏃 🏁

Det har varit en fin onsdag i dag på alla sätt. Vi startade tidigt med det vanliga, laddade om med ett härligt lunchpass där jag hade tur att min favorittränare vickade så det blev härliga afrikanska toner. Kände mig som en ny människa när jag kröp in i texten igen på eftermiddagen. Bröt också för en härlig solskenspromenad på eftermiddagen.
 
Johanna ringde och berättade att tentan hade gått bra. Det lät ju lovande med tanke på att det inte är så himla lätt att få till det där med småbarn och studier. Hon kommer hem ikväll igen så vi får väl höra vidare morgon.
 
Och apropå imorgon så är det dags för den årliga kontrollen av min kära gamla trotjänare. De senaste åren har den gått igenom besiktningen utan anmärkning. Så nu hoppas vi på det bästa imorgon. Idag har jag för övrigt gått och längtat till resan i helgen. Det är 10 år sen vi var och tävlade i Herning. Då hade vi Figaro och Julhia med oss. Domaren fattade tycke för två hanhundar och kunde inte bestämma sig, men efter mycket gåendes fram och åter och runt drog Figaro det längsta strået, men när Julhia kom in i ringen log han med hela ansiktet och några tveksamheter vem som var bästa tik fanns inte. Hon blev också bäst i rasen och utplockad i gruppen. Härliga minnen.
 
Nu får vi se vad som händer den här gången. Det har runnit mycket vatten under broarna men extra kul är det förstås att det är Hjalmar och Quila som åker, kullsyskonen i Qullen. Figaros systerbarnbarn och Julhias barnbarn. Så linjerna är väl förvaltade. Men det är inte bara tävlingen som lockar. Ett skönt avbrott från vardagen kommer det allt att bli likväl även om jag planerar att sitta med datorn i knäet och elverket packat i bakluckan 😉 God mat, fint vin, bra hotell och sovmorgon! Vi går inte först någon av dagarna.
 
Imorgon sticker CG upp till Iggesund med Zirhie och hämtar Hjalmar. Vi byter hundar - passar perfekt. Kisskyddet är tvättat så det är bara att komma hit Hjalmar. Och Tuva blir hos grannens söta Lovisa över helgen och hon kommer att bli överlycklig när hennes idol Hjalmar kommer. Tuva alltså :-)
 
Nej, nu blir det inget mer ikväll. Jag har varit uppe i natt och släppt ut och in hundar så jag är ganska trött och har lagt ner analyserna för idag. Lev väl, lev resor!
 
 

Och se, hade jag inte ett kort till och med på våra begivenheter i Herning för exakt 10 år sen. Då åkte vi husbil men i år lyxar vi till det och bor på ett fint hotell... Jag visar Figaro och CG visar Julhia.
 
Vilken vacker eftermiddagspromenad det blev och se mina små ljusfenomen som jag lyckas fånga på kort emellanåt, kan det vara ett litet ufo tro?
 
 
Alla äpplen från äppelträdet ligger i en hög nedanför och lyser upp marken med röda färger...
 
Härligt ljus den här tiden på året...
 
 
 
Vi ledsnar aldrig på vår fina skog...
 Och inte hundarna heller, de älskar att springa lösa här...
 
 
Världen är lite på sniskan mellan varven, men vackert skiner solen...