💇 ⚟ Onsdagspyssel... 🏃 🏁

Det har varit en fin onsdag i dag pÄ alla sÀtt. Vi startade tidigt med det vanliga, laddade om med ett hÀrligt lunchpass dÀr jag hade tur att min favorittrÀnare vickade sÄ det blev hÀrliga afrikanska toner. KÀnde mig som en ny mÀnniska nÀr jag kröp in i texten igen pÄ eftermiddagen. Bröt ocksÄ för en hÀrlig solskenspromenad pÄ eftermiddagen.
 
Johanna ringde och berÀttade att tentan hade gÄtt bra. Det lÀt ju lovande med tanke pÄ att det inte Àr sÄ himla lÀtt att fÄ till det dÀr med smÄbarn och studier. Hon kommer hem ikvÀll igen sÄ vi fÄr vÀl höra vidare morgon.
 
Och apropÄ imorgon sÄ Àr det dags för den Ärliga kontrollen av min kÀra gamla trotjÀnare. De senaste Ären har den gÄtt igenom besiktningen utan anmÀrkning. SÄ nu hoppas vi pÄ det bÀsta imorgon. Idag har jag för övrigt gÄtt och lÀngtat till resan i helgen. Det Àr 10 Är sen vi var och tÀvlade i Herning. DÄ hade vi Figaro och Julhia med oss. Domaren fattade tycke för tvÄ hanhundar och kunde inte bestÀmma sig, men efter mycket gÄendes fram och Äter och runt drog Figaro det lÀngsta strÄet, men nÀr Julhia kom in i ringen log han med hela ansiktet och nÄgra tveksamheter vem som var bÀsta tik fanns inte. Hon blev ocksÄ bÀst i rasen och utplockad i gruppen. HÀrliga minnen.
 
Nu fĂ„r vi se vad som hĂ€nder den hĂ€r gĂ„ngen. Det har runnit mycket vatten under broarna men extra kul Ă€r det förstĂ„s att det Ă€r Hjalmar och Quila som Ă„ker, kullsyskonen i Qullen. Figaros systerbarnbarn och Julhias barnbarn. SĂ„ linjerna Ă€r vĂ€l förvaltade. Men det Ă€r inte bara tĂ€vlingen som lockar. Ett skönt avbrott frĂ„n vardagen kommer det allt att bli likvĂ€l Ă€ven om jag planerar att sitta med datorn i knĂ€et och elverket packat i bakluckan 😉 God mat, fint vin, bra hotell och sovmorgon! Vi gĂ„r inte först nĂ„gon av dagarna.
 
Imorgon sticker CG upp till Iggesund med Zirhie och hÀmtar Hjalmar. Vi byter hundar - passar perfekt. Kisskyddet Àr tvÀttat sÄ det Àr bara att komma hit Hjalmar. Och Tuva blir hos grannens söta Lovisa över helgen och hon kommer att bli överlycklig nÀr hennes idol Hjalmar kommer. Tuva alltsÄ :-)
 
Nej, nu blir det inget mer ikvÀll. Jag har varit uppe i natt och slÀppt ut och in hundar sÄ jag Àr ganska trött och har lagt ner analyserna för idag. Lev vÀl, lev resor!
 
 

Och se, hade jag inte ett kort till och med pÄ vÄra begivenheter i Herning för exakt 10 Är sen. DÄ Äkte vi husbil men i Är lyxar vi till det och bor pÄ ett fint hotell... Jag visar Figaro och CG visar Julhia.
 
Vilken vacker eftermiddagspromenad det blev och se mina smÄ ljusfenomen som jag lyckas fÄnga pÄ kort emellanÄt, kan det vara ett litet ufo tro?
 
 
Alla Àpplen frÄn ÀppeltrÀdet ligger i en hög nedanför och lyser upp marken med röda fÀrger...
 
HÀrligt ljus den hÀr tiden pÄ Äret...
 
 
 
Vi ledsnar aldrig pÄ vÄr fina skog...
 Och inte hundarna heller, de Àlskar att springa lösa hÀr...
 
 
VÀrlden Àr lite pÄ sniskan mellan varven, men vackert skiner solen...