🚑 🚌 En mĂ€rklig torsdag...🚗 🚹

NĂ€stan ingenting blev som det var tĂ€nkt idag Ă„tminstone om man lĂ€gger ihop alla dagens hĂ€ndelser. Inte ens förmiddagen blev som vanligt dĂ„ CG var uppe tidigt och pysslade inför resan till Iggesund och hundbytet Zirhie mot Hjalmar. Vi fick en supersnygg och i pĂ€lsen perfekt hanhund i slimmad kondition, familjen Schelin fick en halvmullig, ganska lĂ„nghĂ„rig liten diva. Bytt Ă€r bytt eller? SkĂ€mt Ă„sido 😉!
 
SjÀlv stannade jag hemma i texten och jobbade pÄ. Quila och Tuva avbröt mig dock bestÀmt för en underbar promenad i förmiddagssol och nÄgra plusgrader efter första nattfrosten. SÄ fortsatte dagen vid datorn till strax efter halv tvÄ dÄ det var dags att putsa av pÀrlan och bege sig till besiktningen. Ja, det gick vÀl helt fel - körförbud. Snopet. Men inget allvarligt. En fjÀder har gÄtt sönder i fram och riskerar att punktera dÀcket, farligt i körlÀge, men inte sÄ svÄrt att ÄtgÀrda tror jag.
 
Dock blev jag lite omtumlad eller störd eftersom jag hade planerat att göra en massa Àrenden men fick nu vackert vÀnta tills CG kom hem frÄn Iggesund och kunde hÀmta mig och köra runt mig till de olika Àrendena. TrÀningen gick Ät pipsvÀngen och annat med för den delen.
 
Vi var bland annat förbi affÀren i Björklinge för att hÀmta mina "100" paket som jag bestÀllt. Jag gillar verkligen det hÀr med att bestÀlla saker pÄ nÀtet. Nu hade det kommit bÄde mineraler, magnesium, D-vitaminer och annat frÄn Apotea, lite hÄrvÄrdsprodukter frÄn Bellbox och sÄ direkt i lÄdan ett naturlÀkemedel som inte finns i Sverige utan som kommit frÄn England. Fantastiskt att det fungerar sÄ otroligt bra med nÀthandel. Sen Klarna började med tjÀnsten med faktura behöver man inte ens lÀmna ut kortuppgifter utom till utlandet dÄ. SuverÀn service.
 
NÄvÀl dagens bakslag till trots ska vi ju allt i vÀg tidigt tidigt imorgon bitti för att stÀlla vÄra fina hundar i Herning i Danmark. Det var bara till att packa och förbereda, skriva ut papper, nummerlappar och ringfördelning. LÀmna goa Tuva till grannarna för en myshelg med Lovisa. Skönt att hon inte har nÄgot vÄteksem denna gÄng. Pigg och glad.
 
SÄ kvÀllen fÄr njutas av CGs köttfÀrssÄs och blomkÄl. Imorgon bitti lyxar vi med Anna-Lenas fröbröd. Mums sÄ gott, vÀrt att gÄ upp halv sex för!
 
Njut torsdag, njut helg, njut spöken...
 
En bild sÀger mer Àn tusen ord, heller hur? MÀrklig och ny kÀnsla planterades i kroppen, jag bÄde skrattade och grÀt. Men det Àr som det Àr! BÀttre att besiktning fann felet Àn att jag körde av vÀgen och sen upptÀckte det... Bilden har inbjudit till mÄnga kommentarer pÄ fejjan idag....
 Titta vad jag hittade matte? Oj dĂ„ vi glömde visst en klöv efter spĂ„rkursen som Tuva hittade 😊
 
 Ser ni Tuva lÄngt lÄngt bort i mitten pÄ bilden, som en lite prick bara, hÄller sig lÄngt efter annars kanske Quila eller matte tar den ifrÄn mig...
 
 Vackert i naturen efter nattens frost...
 
 Tid för solen i lÄga lÀgen... och ufon pÄ mina bilder Äterkommer...
 
 Tuva myser med skÄnken...
 
 Fin dag idag...
 
 Ett ensamt Àpple kvar i höstvilande ÀppeltrÀd...
 
 
 Efter första frostnatten glittrar det vackert i grÀsstrÄna pÄ promenaden...