🚑 🚌 En märklig torsdag...🚗 🚨

Nästan ingenting blev som det var tänkt idag åtminstone om man lägger ihop alla dagens händelser. Inte ens förmiddagen blev som vanligt då CG var uppe tidigt och pysslade inför resan till Iggesund och hundbytet Zirhie mot Hjalmar. Vi fick en supersnygg och i pälsen perfekt hanhund i slimmad kondition, familjen Schelin fick en halvmullig, ganska långhårig liten diva. Bytt är bytt eller? Skämt åsido 😉!
 
Själv stannade jag hemma i texten och jobbade på. Quila och Tuva avbröt mig dock bestämt för en underbar promenad i förmiddagssol och några plusgrader efter första nattfrosten. Så fortsatte dagen vid datorn till strax efter halv två då det var dags att putsa av pärlan och bege sig till besiktningen. Ja, det gick väl helt fel - körförbud. Snopet. Men inget allvarligt. En fjäder har gått sönder i fram och riskerar att punktera däcket, farligt i körläge, men inte så svårt att åtgärda tror jag.
 
Dock blev jag lite omtumlad eller störd eftersom jag hade planerat att göra en massa ärenden men fick nu vackert vänta tills CG kom hem från Iggesund och kunde hämta mig och köra runt mig till de olika ärendena. Träningen gick åt pipsvängen och annat med för den delen.
 
Vi var bland annat förbi affären i Björklinge för att hämta mina "100" paket som jag beställt. Jag gillar verkligen det här med att beställa saker på nätet. Nu hade det kommit både mineraler, magnesium, D-vitaminer och annat från Apotea, lite hårvårdsprodukter från Bellbox och så direkt i lådan ett naturläkemedel som inte finns i Sverige utan som kommit från England. Fantastiskt att det fungerar så otroligt bra med näthandel. Sen Klarna började med tjänsten med faktura behöver man inte ens lämna ut kortuppgifter utom till utlandet då. Suverän service.
 
Nåväl dagens bakslag till trots ska vi ju allt i väg tidigt tidigt imorgon bitti för att ställa våra fina hundar i Herning i Danmark. Det var bara till att packa och förbereda, skriva ut papper, nummerlappar och ringfördelning. Lämna goa Tuva till grannarna för en myshelg med Lovisa. Skönt att hon inte har något våteksem denna gång. Pigg och glad.
 
Så kvällen får njutas av CGs köttfärssås och blomkål. Imorgon bitti lyxar vi med Anna-Lenas fröbröd. Mums så gott, värt att gå upp halv sex för!
 
Njut torsdag, njut helg, njut spöken...
 
En bild säger mer än tusen ord, heller hur? Märklig och ny känsla planterades i kroppen, jag både skrattade och grät. Men det är som det är! Bättre att besiktning fann felet än att jag körde av vägen och sen upptäckte det... Bilden har inbjudit till många kommentarer på fejjan idag....
 Titta vad jag hittade matte? Oj då vi glömde visst en klöv efter spårkursen som Tuva hittade 😊
 
 Ser ni Tuva långt långt bort i mitten på bilden, som en lite prick bara, håller sig långt efter annars kanske Quila eller matte tar den ifrån mig...
 
 Vackert i naturen efter nattens frost...
 
 Tid för solen i låga lägen... och ufon på mina bilder återkommer...
 
 Tuva myser med skånken...
 
 Fin dag idag...
 
 Ett ensamt äpple kvar i höstvilande äppelträd...
 
 
 Efter första frostnatten glittrar det vackert i grässtråna på promenaden...