💐Om en vanlig fredag och fem-inisterna födda 1999... 🎂

och jobbet bara flyter pÄ. Har systematiskt börjat gÄ igenom alla artiklar en efter en och upptÀcker att det Àr riktigt roligt och mycket intressant. Vad jag mest bÀvar för Àr om jag missat nÄgon viktig avhandling som inte dyker upp nÀr jag söker. Jag fÄr nog ta en dag och gÄ igenom aktuell forskning pÄ svenska lÀrosÀten innan jag sÀtter punkt.
 
Det kompakta mörkret fortsÀtter att hÄlla sig fast i verkligheten och nÄgon sol har vi inte sett till. Urtrist Àr det verkligen och det Àr vÀl bara tur att man har fullt upp sÄ dagarna gÄr ÀndÄ. Vi gjorde ett avbrott för lunch pÄ GrÀnby, inhandling av ny kalender för kommande superÄret 2015, en bok, lite kuvert och annat. Behövde komplettera ansökan till lektoratet sÄ tre ytterligare buntar gick ivÀg till Högskolan. Men nu fick jag höra att det var sju som sökte och eftersom jag inte har hunnit disputera Àn sÄ antar jag att den gÄr mig ur hÀnderna denna gÄng. Men det blir jag inte ledsen för eftersom jag antar att det kommer nya chanser.
 
Men arbetet har flutit bĂ€ttre Ă€n förvĂ€ntat. Jag har haft bra hjĂ€lp av de författare jag haft pĂ„ agendan idag. Nu blir det en lugn och stillsam fredagskvĂ€ll framför PĂ„ SpĂ„ret som CG röstat pĂ„ att vi ska titta pĂ„ ikvĂ€ll. Det blir alltsĂ„ inte IDOL, det fĂ„r vi ta en annan gĂ„ng. Med TV4Play kan man ju titta nĂ€r man vill. Hur bra som helst. Det Ă€r en fantastisk teknik-era man lyckades födas in i. Det finns teknik till alla önskemĂ„l. Nu hörde jag att de tagit fram en bil som parkerar sig sjĂ€lv, lĂ€ckert va?😊
 
Nu ser vi framemot en effektiv och varm helg blandad med arbete och familj, det bÀsta jag har och hundarna rÀknas förstÄs in i familjen. Lev vÀl, lev familj!
 
Det fÄr bli en bild frÄn en annan kull eftersom vi inte var sÄ digitala pÄ den tiden. Men gissa om jag kommer att gotta mig i jul i den kartong med fotografier som CG hittade vid projekt garaget. HÀrligt.
N-kullen föddes pĂ„ den internationella kvinnodagen den 8 mars 1999. Det blev fem tikar. Gissa om det passade att kalla de för fem-inisterna. SĂ„ fick det bli. En fin tik, Nicolina, blev kvar pĂ„ foder hos familjen Sigvardsson utanför Hudiksvall. Nicolina Ă€r mamma till vĂ„r fina Under Cover och Figaro och Frida. SĂ„ feministerna lever kvar i kenneln i allra högsta grad genom Qullen som Ă€r Nicolinas barnbarnsbarn. Och Qullens avkommor i exempelvis BlĂ„zza och Idun. FörĂ€ldrar till kullen var  B. Knockout och B. Calorie. En riktigt fin gammal tiklinje.
 
Jag mĂ„ste bara fĂ„ slĂ€nga in en hĂ€rlig gammal bild nĂ€r tre valpar ska pĂ„ valputstĂ€llning i Delsbo. Året var nog 2002, kanske i januari - frĂ„n vĂ€nster ses Embla, Rosso och PimPim. Tre halvsyskon och tvĂ„ helsyskon. Deras allra första utstĂ€llning. TĂ€nk om man vetat dĂ„ vad som vĂ€ntade dem i framtiden. En fantastiskt fin trio. PimPim Ă€r hos Ă€nglarna och det Ă€r Embla och Rosso ocksĂ„ pĂ„ ett sĂ€tt eftersom de bor hos en Ă€ngel pĂ„ jorden - Maria!
 
MĂ„ste ju ta med en finfin bild pĂ„ Nicolinas son Figaro ocksĂ„. VĂ„r egenuppfödda 100e champion. (LĂ€s CGs). Men nog sĂ„ stolta Ă€r vi. I vĂ„r kennel Ă€r det inte alltid de vinstrikaste tikarna som ger vĂ„ra lysande stjĂ€rnor. 🌟🌠❇✮ Snarare tvĂ€rtom. VĂ„ra sunda rejĂ€la tikar har givit de finaste hundarna faktiskt.
 
 
 
 
Rosa

Nicolina som var TomToms mormor och hennes dotter Frida, som dÄ var Tompas mamma

Svar: Synd att vi aldrig hann anvÀnda TomTom
Monica