🎂☀ Om allt ljus pĂ„ oss och 10 artiklar om dagen... engelska... ✮❇

Idag blev det tidigt. Toppen - tid för text! Mer text. CG stack ivÀg för ett domaruppdrag, dÀrav klockan pÄ ringning i morse. Upp och hoppa - ordagrant. SÄ fick jag dela promenaden i tvÄ eftersom Aska inte Àr helt snÀll med Zirhie. SÄ det blev brudarna bus först och Aska sen. Fullt med jÀgare överallt, gröna mössor med fÀrgade band, skott i skogen och hund som driver med skall. Vi var helt enkelt hÀnvisade till vÀgarna idag igen.
 
Efter en effektiv förmiddag blev det till att uppvakta systeryster pÄ dagen D. En hÀrlig eftermiddag med hela familjen. Det vankas jul och det ser vi ju framemot, dÄ fÄr jag ju dessutom ledigt i princip. Lite försmak var det idag. Men vi tar det nÀr det kommer.
 
I morse rÀknade jag ut att jag mÄste fixa 10 engelska artiklar per dag om jag ska hinna, sÄ ni förstÄ att jag Àr glad för tvÄ lediga helger sÄ jag kan arbeta. Men som sagt, det Àr första gÄngen jag tycker att det Àr bÄde kul och intressant att ta del av annan forskning. SÄ klockan stÄr pÄ ringning vid sju. Att lÀgga i ytterligare en vÀxel nu kÀnns inte helt fel heller. Det Àr ju bara tre veckor kvar till deadline.
 
Och se blev det inte lite lucköppning i molnen igen idag. HĂ€rligt. Nu laddar vi om för en högintensiv arbetsvecka som dock börjar med gröt hos Alex och hans föris imorgon. Det blir upptrĂ€dande och risgrynsgröt. Det ser vi framemot! 💕
 
Lev nu en hÀrlig vecka i december 2014. SÄna hÀr vintrar fÄr det gÀrna vara fler av. Ingen snöstorm, inga dikeskörningar eller sönderfrusna vÀrmeelement i bilarna. JÀmt framkomligt och ingen risk att inte kunna Äka vart vi vill nÀr vi vill. HÀrligt.
 
Tack för titten och vÀlkommen Äter!
 
Har ingenting emot nÄgra minusgrader. Det kan ju bli en vit jul ÀndÄ, det ser man ju tydligt, eller hur?
Och se sÄ fint ljus det var pÄ himlen idag...
 
 
... och sÄ mycket skoj det fanns pÄ vÀgen att bÀra pÄ...
 
Allt ljus pÄ oss, hÀr spricker solen fram sÄ vackert nÀr jag Àr pÄ vÀg till systeryster... vilken fin present frÄn vÀdergudarna...
 
NÀr vi frÄgade Alex hur gammal mormor var dÄ svarade han Ätta, vilken hÀrlig Älder nÀr man, förmodar jag, tycker Ätta Är Àr gammalt...
 
Kristina

Men Monica, lite snö vill vi vÀl ha sÄ att alla hundtassar hÄller sig lite renare. . Det mÄste nog bli vÀldigt kallt om frosten skall torka upp sÄ att det inte gÄr att grÀva.