☀ En underbar söndag...☀

Det blev en härlig söndag idag trots att Blåzza flyttade hemifrån. Tur är att det är nära, bara fyra km bort. Det var ju så att Kristina hela tiden varit så förtjust i Blåzza så när vi skulle till England var det ju bra om hon kunde hjälpa till att passa henne. Och där tog hon huset med storm. Både Airdaleterriertjejerna och husets herre föll pladask. Så när vi hämtade henne blev det ett stort tomrum i huset. Efter mycket övervägande erbjöd vi då att Blåzza skulle få bo där som foderhund, men jag ville ha några dagar att mentalt ställa in mig på att hon skulle flytta.
 
Och igår kände jag att jag hade fått alldeles tillräckligt med tid och att jag nu var mogen att släppa ifrån mig henne. Gotjejen och bustokan våran. Följ hennes äventyr på den trevliga bloggen danvikstjejerna.blogg.se!
 
Ja, så var det sommartid då som gällde. Pappa ringde och ville ha lite förmiddagsfika - det var en härlig överraskning. Städningen hade vi planerat att göra så det blev både golv och bänkar och ja, ni vet allt sånt som behöver göras emellanåt.
 
Efter mysfika med pappa, leverens av Blåzza så tog vi en tur med hundarna i solskenet. Men så tomt. Ecco somnade av allt ståhej så han vägrade gå med, det var Zirhie och Tuva som var med idag på tur. Nej, det får inte bli någon vana... det är så tyst så man kan tro att det inte är en enda hund hemma. Blåzza livade verkligen upp...
 
Senare var vi och hämtade husbilen, så nu står den hemma och väntar på invigning. En lugn kväll blev det tillslut. Jag har klottrat ihop ett brev till min överklagan av förvaltningsrättens dom samt fixat till inbjudan till Bombaxdagen.
 
Ha en finfin vecka kära bloggläsare! Kram och tack för att ni tittar förbi!
 
Sista natten med gänget... Blåzza myser med husse sista kvällen i gammelflocken...
Zirhie njuter hemma-bäst...
 
Bästa vännerna gosar ihop sig inför natten...
Stunder att sakna...
Härliga dagar i vårtider... Zirhie går hela tiden parallellt - kan knappt skönjas bakom buskarna...
Vi är precis vid åteln nu och här ser vi maten till grisarna, men inga grisar tack och lov...
Kristina

Vi är så lyckliga över att ni har gett oss förtroendet att ha Blåzza hos oss. Hon bara är så underbar!!. Vi älskar henne och skall ta väl hand om denna lilla guld
klimp