🐑 🐗 Mina braiga mĂ„ndagar ... 🐘 🐜

Plötsligt brann det av ett skott alldeles precis bredvid huset. CG hade precis gÄtt ut genom dörren med Zirhie, Tuva och Ecco lösa och Hjalmar i koppel. Det var ocksÄ folk som rörde sig i skogen, förmodligen nÀrmsta jaktlaget ute och spanar efter vÄr unggris som var pÄ besök för nÄgon vecka sen. Djuren trivs i vÄran skog. Inte undra pÄ sÄ vacker som den Àr.
 
SjĂ€lv var jag pĂ„ ytterligare ett hĂ€rligt sommarpass. De Ă€r ganska fĂ„ den hĂ€r tiden sĂ„ man fĂ„r verkligen passa pĂ„ nĂ€r man dels Ă€r hemma och dels hittar ett pass som passar. Trots det verkar det som om konditionen hĂ„ller i sig, Ă€n hĂ€nger man med 😊 đŸš¶
 
Min semesterperiod ett börjar idag och varar en hel vecka. HÀrligt, det blir till att njuta eller bli "busy doing nothing at all" kanske. HÀrlig text! Idag har vi ocksÄ anmÀlt lite hundar hit och dit och betalat en del rÀkningar. Det Àr ju inte lika kul men ska göras.
 
Det Àr lugnt och skönt i huset pÄ morgnarna. Zirhie Àr vÀrst - hon sov till halv ett idag! Tokan. Sen Ät hon sin frukost. Det Àr semestertider det!
 
Lev vÀl, lev semester... trots vÀdret...
 
 
TvÄ passande 70-Ärspresenter. Rödvinsglas med Borderterrier och rödvin med en labrador pÄ. Tusen tack till familjen Hillman och Wiik och familjen StÄlbrandt!!!
Kristina

FĂ„r man jaga gris nu?

Svar: Ja frÄn 16 april till 15 februari tydligen
Monica