🌂 🌅 En aktiv sommar...🌈 🌓

Det blir en aktiv sommar i år tror jag. När vädret inte tillåter slappa dagar på stranden eller i solstolen, ja då hittar vi på annat helt enkelt. Idag har varit en sån dag. Men den började inte så bra.
 
När jag vaknade i morse hittade jag fästing 3 och 4 sittandes på mig. Nu var det nog. Jag brukar inte vilja ge hundarna medel mot fästing men någonstans har även jag en gräns. Så Frontline på alla Borderterrier idag, Tuva slapp, jag törs inte ifall det förstör hennes päls. Men hon skulle behöva för sin egen skull. Hon får stora sår efter fästingbetten stackaren. Så dagen inleddes med hundbehandling och sedan promenad.
 
Så var vi till stan och handlade och åkte till Kicki för att titta på Hjalmars och Mimmis valpar. Supersöta är de men några kort hann jag inte ta. Men som det verkar är alla sålda nu. Vi kunde förstås inte riktigt bestämma oss ännu för vem som ska få tillhöra Team Bombax. Vi hade lite olika synpunkter på det. Men vi återkommer när de är sju veckor.
 
Så blev det en kortis med Alex också innan hemfärden till hundarna och kvällspysslet. Lite för kort men ändå så att vi har goat lite denna vecka också. Tobbe var inte hemma.
 
Nu blir det lugn kväll. Det är inget utesittarväder. Det är heller inget Tuva-väder. Det är inget sommar-väder heller så man undrar ju - vad är det för väder egentligen?
 
Lev väl, lev aktivt!
 
Lugn matte, vi tar hand om momsdeklarationen i år...
Kristina

Skönt att du har hjälp så att du kan ta ledigt