🌂 🌅 En aktiv sommar...🌈 🌓

Det blir en aktiv sommar i Är tror jag. NÀr vÀdret inte tillÄter slappa dagar pÄ stranden eller i solstolen, ja dÄ hittar vi pÄ annat helt enkelt. Idag har varit en sÄn dag. Men den började inte sÄ bra.
 
NÀr jag vaknade i morse hittade jag fÀsting 3 och 4 sittandes pÄ mig. Nu var det nog. Jag brukar inte vilja ge hundarna medel mot fÀsting men nÄgonstans har Àven jag en grÀns. SÄ Frontline pÄ alla Borderterrier idag, Tuva slapp, jag törs inte ifall det förstör hennes pÀls. Men hon skulle behöva för sin egen skull. Hon fÄr stora sÄr efter fÀstingbetten stackaren. SÄ dagen inleddes med hundbehandling och sedan promenad.
 
SÄ var vi till stan och handlade och Äkte till Kicki för att titta pÄ Hjalmars och Mimmis valpar. Supersöta Àr de men nÄgra kort hann jag inte ta. Men som det verkar Àr alla sÄlda nu. Vi kunde förstÄs inte riktigt bestÀmma oss Ànnu för vem som ska fÄ tillhöra Team Bombax. Vi hade lite olika synpunkter pÄ det. Men vi Äterkommer nÀr de Àr sju veckor.
 
SÄ blev det en kortis med Alex ocksÄ innan hemfÀrden till hundarna och kvÀllspysslet. Lite för kort men ÀndÄ sÄ att vi har goat lite denna vecka ocksÄ. Tobbe var inte hemma.
 
Nu blir det lugn kvÀll. Det Àr inget utesittarvÀder. Det Àr heller inget Tuva-vÀder. Det Àr inget sommar-vÀder heller sÄ man undrar ju - vad Àr det för vÀder egentligen?
 
Lev vÀl, lev aktivt!
 
Lugn matte, vi tar hand om momsdeklarationen i Ă„r...
Kristina

Skönt att du har hjÀlp sÄ att du kan ta ledigt