🐩🐮 Mitt i veckan...🐱🐳

Mitt i sommaren. Vart har den tagit vägen i år egentligen? Det var ju april häromdagen och nu närmar vi oss augusti med stormsteg! Det blir en helg i norr att se framemot. Verkligen. Det blir hundaktivitet i centrum men utan hund. Konstigt va?
 
Vi har inte anmält några egna hundar men en hane och en tik kommer från våra valpköpare och jag har lovat att visa. Och dessutom har hotellet som vi ska bo på förbjudit hundar där. Men nu behöver jag inte bekymra mig om det för Henrik, en av våra allra första hundvakter, kommer förbi och hämtar upp tjejerna och kör till Hälsingland med dem. Kul för alla inblandade. Det känns häftigt att efter så många år prata som om vi sågs igår. Även Henriks föräldrar ser framemot lite fyrbentingar över helgen.
 
Så vi har pysslat hund idag. Badat, klippt klor, rett ut tovor, tvättat öron och donat. Nu är de i alla fall presentabla när de ska ut på vift. Ecco är kvar i Dalarna, tror vi, man vet inte säkert, det var många i familjen som gjorde anspråk på honom. Det är bra för oss om han är där någon vecka till eftersom det är 110 års fest också. Jag funderar på om Tuva och Zirhie ska få bo på pang då faktiskt. Mycket folk och lite koll brukar det ju kunna vara vid sådana tillställningar.
 
Det blev bestämt också att det blir kvalitetstid med barnen imorgon eftermiddag. Det blir en perfekt avslutning på veckan för helgen börjar ju redan på fredag för mig och Anneli som beger oss mot The Big Moose Hotell då...
 
Sen kommer nog de där ordningarna på torpet till veckan. Det blir skönt det med på ett sätt.
 
Nej nu njuter vi hög luft ute efter åskovädret som snabbt drog förbi. Det var för väl med tanke på att jag satt med fönen nästan två timmar idag.
 
Njut onsdag, njut sommar kära bloggläsare!
 
 

Trude la ut en bild på henne och Feliks på Facebook häromdagen, nu toppar vi med lite mer nostalig. En ung Feliks fint visad av Trude.
 

Feliks poserar i Högbo tror jag att det är, för ett antal år sedan. Han blev bästa hanhund med sitt sista cert och därmed Svensk Champion. Feliks heter Bombax Aushentoshan efter sin farfar som var en engelsk import.