đŸ©đŸź Mitt i veckan...đŸ±đŸł

Mitt i sommaren. Vart har den tagit vÀgen i Är egentligen? Det var ju april hÀromdagen och nu nÀrmar vi oss augusti med stormsteg! Det blir en helg i norr att se framemot. Verkligen. Det blir hundaktivitet i centrum men utan hund. Konstigt va?
 
Vi har inte anmĂ€lt nĂ„gra egna hundar men en hane och en tik kommer frĂ„n vĂ„ra valpköpare och jag har lovat att visa. Och dessutom har hotellet som vi ska bo pĂ„ förbjudit hundar dĂ€r. Men nu behöver jag inte bekymra mig om det för Henrik, en av vĂ„ra allra första hundvakter, kommer förbi och hĂ€mtar upp tjejerna och kör till HĂ€lsingland med dem. Kul för alla inblandade. Det kĂ€nns hĂ€ftigt att efter sĂ„ mĂ„nga Ă„r prata som om vi sĂ„gs igĂ„r. Även Henriks förĂ€ldrar ser framemot lite fyrbentingar över helgen.
 
SÄ vi har pysslat hund idag. Badat, klippt klor, rett ut tovor, tvÀttat öron och donat. Nu Àr de i alla fall presentabla nÀr de ska ut pÄ vift. Ecco Àr kvar i Dalarna, tror vi, man vet inte sÀkert, det var mÄnga i familjen som gjorde ansprÄk pÄ honom. Det Àr bra för oss om han Àr dÀr nÄgon vecka till eftersom det Àr 110 Ärs fest ocksÄ. Jag funderar pÄ om Tuva och Zirhie ska fÄ bo pÄ pang dÄ faktiskt. Mycket folk och lite koll brukar det ju kunna vara vid sÄdana tillstÀllningar.
 
Det blev bestÀmt ocksÄ att det blir kvalitetstid med barnen imorgon eftermiddag. Det blir en perfekt avslutning pÄ veckan för helgen börjar ju redan pÄ fredag för mig och Anneli som beger oss mot The Big Moose Hotell dÄ...
 
Sen kommer nog de dÀr ordningarna pÄ torpet till veckan. Det blir skönt det med pÄ ett sÀtt.
 
Nej nu njuter vi hög luft ute efter ÄskovÀdret som snabbt drog förbi. Det var för vÀl med tanke pÄ att jag satt med fönen nÀstan tvÄ timmar idag.
 
Njut onsdag, njut sommar kÀra blogglÀsare!
 
 

Trude la ut en bild pÄ henne och Feliks pÄ Facebook hÀromdagen, nu toppar vi med lite mer nostalig. En ung Feliks fint visad av Trude.
 

Feliks poserar i Högbo tror jag att det Àr, för ett antal Är sedan. Han blev bÀsta hanhund med sitt sista cert och dÀrmed Svensk Champion. Feliks heter Bombax Aushentoshan efter sin farfar som var en engelsk import.
 
Â