☀⛄ Vilken röra det är nu med allt...✴🌌

Fast  egentligen känns det nog bara så för att vi är slutkörda i förkylningar och vinterkräksjukor både CG och jag. Även om CG är på bättringsvägen sliter det på kroppen inte minst hostan som håller på att slita lungorna ur en. Bara vinterluften stillar den en stund.
 
Jag hade jättesvårt att somna igår kväll pga. lätt illamående och hemsk torrhosta. Sen när jag väl somnade sov jag i princip till tio. Det var verkligen behövligt men kände mig varken utsövd eller pigg, snarare matt och kraftlös.
 
Så någon resa till Stockholm och frissan blev det inte idag. Däremot fortsätter historien om CGs bil. Den fick en ganska intressant vändning idag. För er som missat historien var det så att en lastbil fick punktering mitt på E4an den 23 november och det flög ut en massa delar på vägen som ett antal bilar hann köra in i innan vägen stängdes av. Vi tänkte inte så mycket på det då annat än att vi hade änglavakt att vi hade CGs lite höga bil och inte låga Saaben. Men häromdagen sa någon att det där borde ni inte behöva betala själva, ring och kolla med polisen och det var precis vad jag gjorde idag. Och check, fanns där inte en händelserapport i ärendet och flera bilar hade råkat illa ut. Så har vi lite tur nu får vi tillbaks hela självrisken.
 
Sen var den energin slut men hemma står nu äntligen två bilar igen. Det är trots allt mitt i djupa skogen detta och inga bussar, så vi är helt enkelt beroende av två bilar.
 
Och Maria har fått rapporter om att Embla har varit synlig...
 
Nu orkar vi inte så mycket mer. Vi får allt vila lite mer för att bli friska verkar det som, lev väl, lev årets slut...
 
Tack och lov för naturens kraft...
Det var ovanligt fint ljus ute idag i kylan...
Det var sol och fin färg på himmeln...
 
Mysigt tycker hundarna...
 
 
 Snipp snapp snut så var dagen slut...
 
 
Sussie Henderson

Skickar en Krya på dig Kram till er!

Svar: Tusen tack, vad snällt av dig!
Monica

Barbro Ytter Olsson

Hoppas ni snart blir kry :) Så härligt att varje dag få följa med Er :) Önskar Er ett Gott Nytt År . Kramar från ett disigt Skåne

Svar: Tack vad trevligt!
Monica