🍁🍃 Tystnad...đŸŒŸđŸŒż

Det har varit tyst idag. Med stora bokstÀver. Om det nu kan vara tyst med stora bokstÀver. Men det kan det vÀl? NÀr vi gick ut i skogen idag susade det inte ens i trÀden. Hade kunnat slÀppt en knappnÄl. Helt fantastiskt underbart skönt. Till skillnad frÄn passet pÄ fm med favoritledaren med afrikanska toner. Vilket ös. Vad med mÀnniskor, helt fullt. TrÄngt och absolut det bÀsta pass jag nÄgonsin varit pÄ. Det fÄr nog bli en vana det dÀr med lördagar halv 11. Vilken bra start pÄ dagen.
 
Och sÄ lunch pÄ GrÀnby, behövde handla lite och göra Àrenden. Helt fullt med folk, hög ljudnivÄ, köer och Äter köer. TrÀngsel - igen. Lunch. Supergoda salladen de har nÀr blondinen arbetar. Generöst och gott.
 
Tillbaks till tystnaden. NÀstan sÄ man skulle kunna göra en pilgrimsresa i vÄr skog! Sch - hör du? sÀger jag till maken, vadÄ? svarar han, hör du inte sÄ tyst det Àr? Jo, man kan höra tystnad ocksÄ.
 
En helt underbart vilsam och ÄterhÀmtande lördag pÄ alla plan. Jag har levt i motpolerna liv och tystnad idag. Skönt att tystnad har varit övervÀgande...
 
IkvÀll blir det inget mer bloggande. Nu har vi planerat supergod middag med hummersoppa och brieost. Det blir sÀkert gott... Imorgon ska vi pÄ Àventyr i HÀlsingland. Det ser vi verkligen framemot. Vi hörs igen dÄ! Hoppas ni har planerat för en hÀrlig lördagkvÀll!
 
Lev vÀl, lev i tystnad...
 
En glad nyhet kom frÄn Finland idag dÀr Zirhies dotter frÄn första kullen, Bombax Chess Queen, blev BÀst i Rasen med cert pÄ en utstÀllning dÀr.
Zirihes favoritsysselsÀttning, mysa framför TVn med en pinne ...
 
Inte nog med att vÄr trÀdgÄrd förökar sig i maxfart, den börjar sprida sig Àven till skogen ... se vilket sött ÀppeltrÀd...
 
 Äntligen hittade jag tillbaks till de viktigaste böckerna... men de var vĂ€l dolda ... nu fĂ„r de ligga pĂ„ "jĂ€sning" till veckan...