🍁🍃 Tystnad...🌾🌿

Det har varit tyst idag. Med stora bokstäver. Om det nu kan vara tyst med stora bokstäver. Men det kan det väl? När vi gick ut i skogen idag susade det inte ens i träden. Hade kunnat släppt en knappnål. Helt fantastiskt underbart skönt. Till skillnad från passet på fm med favoritledaren med afrikanska toner. Vilket ös. Vad med människor, helt fullt. Trångt och absolut det bästa pass jag någonsin varit på. Det får nog bli en vana det där med lördagar halv 11. Vilken bra start på dagen.
 
Och så lunch på Gränby, behövde handla lite och göra ärenden. Helt fullt med folk, hög ljudnivå, köer och åter köer. Trängsel - igen. Lunch. Supergoda salladen de har när blondinen arbetar. Generöst och gott.
 
Tillbaks till tystnaden. Nästan så man skulle kunna göra en pilgrimsresa i vår skog! Sch - hör du? säger jag till maken, vadå? svarar han, hör du inte så tyst det är? Jo, man kan höra tystnad också.
 
En helt underbart vilsam och återhämtande lördag på alla plan. Jag har levt i motpolerna liv och tystnad idag. Skönt att tystnad har varit övervägande...
 
Ikväll blir det inget mer bloggande. Nu har vi planerat supergod middag med hummersoppa och brieost. Det blir säkert gott... Imorgon ska vi på äventyr i Hälsingland. Det ser vi verkligen framemot. Vi hörs igen då! Hoppas ni har planerat för en härlig lördagkväll!
 
Lev väl, lev i tystnad...
 
En glad nyhet kom från Finland idag där Zirhies dotter från första kullen, Bombax Chess Queen, blev Bäst i Rasen med cert på en utställning där.
Zirihes favoritsysselsättning, mysa framför TVn med en pinne ...
 
Inte nog med att vår trädgård förökar sig i maxfart, den börjar sprida sig även till skogen ... se vilket sött äppelträd...
 
 Äntligen hittade jag tillbaks till de viktigaste böckerna... men de var väl dolda ... nu får de ligga på "jäsning" till veckan...