☀ Vilken härlig måndag! ☀

Ja, verkligen. Vilken dag. Vilken värme. Vilken sol. Vilken underbar tid det är nu. Och Uppsala kokar av livsglädje. Det är folk precis överallt, fikandes, glassandes, pratandes som när myrstackarna vaknar till liv ungefär.
 
Nåväl, jag får nöja mig med att sitta inomhus också och försöka få vidare ordning i mina fantastiska berättelser. Det har gått bra. Hursomhelst föredrar jag att arbeta med sol utanför fönstret än regn. Nåväl, på eftermiddagen var det dags för ett professionellt samtal och senare avslutades eftermiddagen med det vanliga passet. Härligt, tanten hänger med. Det blir lite si och så med träningarna när det är så mycket helgdagar så här på vårkanten. Man får vara glad för de tillfällen som ges.
 
CG fick inte någon ordning på husbilen så det blir verkstaden imorgon. Jag kan nämligen inte vara utan den när jag ska till Tånga Hed nästa helg. Och inte CG heller när han ska till Piteå helgen efter. Jag gissar att husbatteriet är slut. Vi får väl se. Jag ska passa på att lämna mina bilnycklar också eftersom batterierna tagit slut i dem. Det var därför min bil larmade och hade sig igår.
 
Det är full aktivitet även här på landet, förutom allt jobb så har CG börjat samla ihop alla papper för bokföringen. Deklarationstider stundar. Det är lika varje år, leta papper och kvitton i sista minuten, men nu har vi lite mer tid på oss.
 
Jag avslutar med lite bilder. Lev väl och tack för titten!
 
Zirhie på sakletarjakt i torpet...
...full fart på ungdomarna...
 ...ja inte alltid förstås...
 ... ensam i hela stora vida världen
 ...nästan...
 ... nä nu får det räcka...
 
Kristina

JA det gäller för både två och fyrbeningar att njuta.