❇ Burr vad kallt det har varit idag...❄

Vilken skillnad mot igår. Världen blir så förändrad beroende på vädret. Så förmiddagens promenad den frös jag mig igenom eftersom jag inte kunde föreställa mig att jag skulle behöva vinterklä mig igen. Burr. Men på eftermiddagen var jag bättre rustad och klädde mig med både tröja och jacka.
 
Hundarna mår hur bra som helst när det är lite svalt ute. Bättre än värmen tycker de och rusar omkring och har kul. Idag har vi beställt en ny tikvalp. Det ska bli spännande att få hem henne. Vi vet inte riktigt när det kan bli men vi har tingat henne i alla fall. Och blå är hon! Det fick bli så eftersom Raija inte hade något riktigt löp och det inte blev några valpar denna gång.
 
Jag skrev häromkvällen att jag hade ganska fullt nu men det var en underdrift kan jag säga. Här gäller det att hålla näsan ovanför vattenytan fram till juni. Hör här: torsdag klippkurs i Hedesunda, fredag spårkurs i Hudik, lördag - måndag finlandsresa, tisdag Hudik, onsdag Stockholm, torsdag Gävle, fredag HEMMA. Sen fortsätter det bara som ett jordskred med aktiviteter på helgerna likväl, så en tur till Göteborg blir det också och se där var det en Bombaxdag planerad. HUGA. Men tänk att allt är så roligt. Varenda sak jag gör är superkul och jag har inte en enda gång en tanke på att jag skulle vilja slippa göra något av alla roliga saker.
 
Idag fick jag aspirantkallelse på Wheaten, det känns ju också så roligt att kunna vidareutbilda sig. Jag ska försöka göra några raser i grupp 9 också parallellt med terrierna. Australisk och Kerry Blue Terrier var för få för att jag ska få en aspirantkallelse. Jag får gå fler elevtjänstgöringar eller göra en examination. Vi får se vad som passar.
 
Byte av batteri i bilnyckeln fixades galant likväl som ett härligt pass innan dagen var slut.
 
Nej, nu ska jag inte vara långrandig. Nu har vi ytterligare en härlig helg framför oss med Valborg härnäst. Ha en fin kväll!
 
Ja, hur fick han ihop det här nudå Ecco?
Oj vad det går fort i naturen nu. Här grönskar det för fullt och april är inte slut än...
 
Kristina

Ja i dag var det kallt. Inte heller här tyckte hundarna illa vara. En liten Blåzza har nu lärt sig hur hon skall få bort nätrullen framför grinden så att hon kommer ut. Tänk så kreativa vi blir när vi måste stoppa henne ideligen det lilla påhittiga trollet. Vad sysslade vi med innan hon kom i huset?

Önskar hela flocken Bombax en riktigt fin helg!!