đŸ¶ VĂ€rldens finaste valpar har vi i valplĂ„dan nu đŸ¶

SÄklart vi har! Zirhie Àr helt fantastisk med sin kull. I morse vÀckte hon mig vid fyra för att hon tyckte det var dags att vÀcka valparna som sov som stockar. Men nÀr det bjuds pÄ lite go-mat sÄ var det bara att hoppa upp och Àta... Hon Àlskar verkligen att vara mamma, men det har jag förstÄtt sen lÀnge eftersom hon alltid vill vara inne i valplÄdorna i huset. Att fÄ en alldeles egen kull blev ju verkligen bonus.
 
CG tyckte det var klo-klippardag idag sÄ alla fick komma upp i knÀet och pysslas om och stÄ pÄ bordet för fotografering och se sÄ fint de utvecklas de smÄ! Lilla BlÄzza fÄr förstÄs stanna kvar i kenneln eftersom jag "samlar" pÄ blÄtt. Söt som socker, vild som en terrier, charmig som en borderterrier. Ja, det blir bra det. Nu har jag fÄtt sÄ fina förslag pÄ namn ocksÄ av den blivande hanvalpsÀgaren. Han ska flytta lÄngt - Ànda till SkÄne.
 
HĂ€r kommer de nu - hĂ„ll i hatten đŸ˜Šâ€
 
 
 

Finaste lilla BlÄzza, vad mÄnde detta bliva ? SÄklart hon blir min nÀsta generation, fÄr stanna pÄ kenneln tills vidare i alla fall...Och visst blev det  Bombax Candy Crush - lÀckert va?
 

Bombax Casino Royal - gör sjÀl för sitt namn ska vi vÀl hoppas...

Bombax Canasta Card...
 

Bombax Chess Queen...
Nu ser vi framemot nÀsta generation bombaxare....i utstÀllningsringen, i gryten, i spÄrskogen, pÄ agilitybanan, i rallylydnad, ja och allt vad man kan göra med sin terrier...
 
 
 
 
 
Kristina

Den lilla BlÄzza Àr ljuvligt söt. De andra Àr söta dom ocksÄ, men blÄtt é flott! Det Àr bra att hon blir kvar sÄ kan jag kanske fÄ komma och pussa pÄ henne ibland.

Eva-Lena

LÀngtar tills jag fÄr trÀffa honom. Va' fina de Àr!!