✨ Olika uppgifter ... ✨

har vi haft CG och jag idag. CG stack iväg redan vid sju för att åka med en av våra sålda hundar till en naprapat. Det var nämligen så att vi såg honom på Ostkanten och såg att han krummade lite i ryggen men sen i Sollentuna i november krummande han rejält och hans rygg var plan och fin när han flyttade i våras. Så vi började misstänka att han kanske gjort sig lite illa när han lekt häftigt eller så. Inget ovanligt för en border, så vi pratade med ägarna och undrade om det var ok att vi åkte med honom till en duktig kvinna i Värmland.
 
Och idag blev det bekräftat att det var precis så det var, en skada i ryggen och musklerna har dragit ihop sig och därmed krummar ryggen. Nu har han fått massage och akupunktur och stretching och CG menar att ryggen planade ut genast. Tänk på det alla hundägare, om era hundar plötsligt går stelare eller krummar i ryggen så är det sannolikt en sträckning/lindrigt ryggskott som är lätt att åtgärda och hundarna mår så mycket bättre efter behandling. Maila mig privat för uppgifter till den skickliga naprapaten!
 
Jag då, jo, det har varit en av de engelska böckerna hela dagen idag. Med avbrott för en långpromenad med hundarna och lunch. Vid fyra tog det helt slut i skallen och det gick inte att fokusera mer, då lade jag ner och började istället planera mitt seminarium i Göteborg 100 december. Läsningen har ju med kursen att göra så det hör liksom ihop.
 
Nej, nu får det snart bli jul så man får lite ledigt och lite vila snart...
 

Vi har haft lågtryck i Skuttunge idag - bilden är tagen strax efter stormen svepte in...😊
 

Lite luft kan väl passa innan städpasset...
 

Lite tomtar och julpyssel har det kommit fram fast det ännu fattas massor...
 

Det är tröttsamt att vara stormvind
Bodil och Blåzza