💃 Två på på en dag var nog att ta i faktiskt 💃

Inte 0540 men väl 0550 slog jag upp ögonen trots att det var helt tyst i hela huset. CG sov ju nere i Tenhult och inga hantverkare skulle komma idag. Lyckades dock somna om en timme innan jag slutligen gick upp. Till en helt underbar dag, som blev en riktig sommardag med upp mot 25 graders värme och strålande sol. Zirhie startade som vanligt numer, sin morgon med att gå ut och inspektera damernas. Där stannade hon i drygt 40 minuter och kom lagom tillbaks tills vi övriga skulle ut på förmiddagens promenad.
 
Då fick hon gå i koppel och Eddih fick gå lös. Han försvann som en vindpust och var inte synlig på hela promenaden. När vi väl kom hem satt Eddih snällt på verandan och väntade på oss  😊 Man vet aldrig vad dagarna bjuder här i Skuttungeskogarna 😊
 
Maken skulle anlända centralstationen 1247. Perfekt då kunde jag träna 1200 och det gjorde jag. Åt lunch i stan innan hemfärd till mina nya författarvänner. CG körde lite sopor och jag stack iväg på ytterligare ett träningspass på eftermiddagen och det kunde jag varit utan känner jag. Kroppen hade liksom gjort sitt för idag på något vis 😳 Men vi skulle ju öka sa de på fitnesskursen.
 
Så nu blir det kväller. Imorgon en snabbis till Gävle. Sen packa och fixa inför resan som startar redan på torsdagskväll. När planet går tidigt på morgonen lyxar vi till det och boar in oss på Arlanda Hotellby kvällen innan. Smart att kunna lämna bilen på deras långtidsparkering, äta en god middag, sova gott och sedan ha skjuts till flyget på morgonen. Värt pengarna! Sist var jag lite tankspridd dock för när vi satt på planet kom jag på att jag glömt bägge insulinampullerna i kylskåpet på rummet. Tur som en tokig hade jag precis så det räckte i sprutorna hela veckan. Det kommer aldrig att hända igen kan jag säga!
 

Så dessa har växt. Köpte några plantor för 40 kronor och de har blivit så fina!

Så grönt det blivit ute. Rena rama sommardagen! 🌼🌾
 

Midsommarblomster och Emba - fin kombo ❤ 💕
 
Kristina

Ha en riktigt skön semester