💃 TvĂ„ pĂ„ pĂ„ en dag var nog att ta i faktiskt 💃

Inte 0540 men vÀl 0550 slog jag upp ögonen trots att det var helt tyst i hela huset. CG sov ju nere i Tenhult och inga hantverkare skulle komma idag. Lyckades dock somna om en timme innan jag slutligen gick upp. Till en helt underbar dag, som blev en riktig sommardag med upp mot 25 graders vÀrme och strÄlande sol. Zirhie startade som vanligt numer, sin morgon med att gÄ ut och inspektera damernas. DÀr stannade hon i drygt 40 minuter och kom lagom tillbaks tills vi övriga skulle ut pÄ förmiddagens promenad.
 
DĂ„ fick hon gĂ„ i koppel och Eddih fick gĂ„ lös. Han försvann som en vindpust och var inte synlig pĂ„ hela promenaden. NĂ€r vi vĂ€l kom hem satt Eddih snĂ€llt pÄ verandan och vĂ€ntade pĂ„ oss  😊 Man vet aldrig vad dagarna bjuder hĂ€r i Skuttungeskogarna 😊
 
Maken skulle anlĂ€nda centralstationen 1247. Perfekt dĂ„ kunde jag trĂ€na 1200 och det gjorde jag. Åt lunch i stan innan hemfĂ€rd till mina nya författarvĂ€nner. CG körde lite sopor och jag stack ivĂ€g pĂ„ ytterligare ett trĂ€ningspass pĂ„ eftermiddagen och det kunde jag varit utan kĂ€nner jag. Kroppen hade liksom gjort sitt för idag pĂ„ nĂ„got vis 😳 Men vi skulle ju öka sa de pĂ„ fitnesskursen.
 
SÄ nu blir det kvÀller. Imorgon en snabbis till GÀvle. Sen packa och fixa inför resan som startar redan pÄ torsdagskvÀll. NÀr planet gÄr tidigt pÄ morgonen lyxar vi till det och boar in oss pÄ Arlanda Hotellby kvÀllen innan. Smart att kunna lÀmna bilen pÄ deras lÄngtidsparkering, Àta en god middag, sova gott och sedan ha skjuts till flyget pÄ morgonen. VÀrt pengarna! Sist var jag lite tankspridd dock för nÀr vi satt pÄ planet kom jag pÄ att jag glömt bÀgge insulinampullerna i kylskÄpet pÄ rummet. Tur som en tokig hade jag precis sÄ det rÀckte i sprutorna hela veckan. Det kommer aldrig att hÀnda igen kan jag sÀga!
 

SÄ dessa har vÀxt. Köpte nÄgra plantor för 40 kronor och de har blivit sÄ fina!

SĂ„ grönt det blivit ute. Rena rama sommardagen! đŸŒŒđŸŒŸ
 

Midsommarblomster och Emba - fin kombo â€Â đŸ’•
 
Kristina

Ha en riktigt skön semester