💐 Det hade kunnat gĂ„tt Ă„t pipfanders... 💐

... men nu gjorde det inte det. Kan vi tycka. Kanske andra inte. 😊
 
Vaknade först av ett hÀllande regn och funderade över hur jag skulle klÀ mig, men egentligen började allt redan igÄr kvÀll nÀr vi skulle putsa alla hundar. Du, ropar CG - det börjar halv Ätta imorgon, - halv Ätta, ropar jag, Àr det inte 9 som alla utstÀllningar?! BetÀnk om inte CG kollat pappren och vi kommit till utstÀllningen vid halv nio i morse? Say no more! Vi var i god tid och hade turen att regnet höll uppe frÄn att vi gick med hundarna till utstÀllningen, stÀllde ut och tills vi var klara med rasen, sen regnade det Ànda till grupperna och var sedan uppehÄll!
 
Hur gick det dÄ, jo 0850 var allt klart och Hjalmar vann, Raija kom 3a och Rakel blev oplacerade men fick reserv-certet. Nöjd - ja förstÄs!
 
SÄ var det dags för grupptÀvlingarna och ni som nÄgon gÄng vunnit en grupp vet precis kÀnslan. Hjalmar och Cg Àr ett snyggt ekipage. Hjalmar gÄr in med CG och inte tvÀrtom. Vi har haft en sÄdan hund förut - Bombax Black Ribbon! De handlar sig sjÀlva - och handlern.
 
Nu nöjdar vi med stora bokstÀver. Ingen placering i BIS:et men vem vet, endera dagen...
 
Landat i Arvidsjaur, Ă€tit, rastat, myst, slagit mygg, ja ni vet, en riktigt hĂ€rlig sommarkvĂ€ll i Norrland 💛
 

Hjalmar BÀst i rasen och till höger bÀsta tik - Merkulis Àr uppfödare. Minns inte namnet nu.
 

Och vinnare i grupp tre Ă€r borderterriern - för en belgisk domare som sa - very impressive👌
 
>
Underbar midnattssol i GÀllivare fick avsluta en hÀrlig lördag.
 
 
VĂ€grenar...

Dessa underbara kör-sÄ-fort-som-du-vill-men-passa-renarna-vÀgarna i Norr - helt fantastiska!
 

HĂ€rlig kvĂ€llspromenad till restaurangen pĂ„ kvĂ€llen, trötta och förvirrade tog vi en omvĂ€g dit men en genvĂ€g hem trots allt 😏
 

Supergott att Àta ute ikvÀll!
 

Rakel pÄ bushumör ikvÀll! Lite sol och lite mat gör Rakel lycklig och glad!
 

SlÄr pÄ min inbyggda natur-GPS och sÀger till CG, jag gÄr kvÀllspromenaden Ät det hÄllet och visst, hÀr lÄg en vacker liten sjö med strÄlande kvÀllssol som glittrade. En hÀrlig avslutning pÄ kvÀllen.
 

HĂ€rlig hĂ€lsning frĂ„n vĂ„ra hundvakter! HĂ€r myser Eddih med Terje efter en hel dag med lek och bus! Även tant Embla myser livet med halvbrorsan Rosso!!! 💕