💘 Äntligen 💘

gav Zirhie klartecken till Hjalmar idag och det blev en toppenparning. Alla Àr nu lugna, mÀtta och fridfulla. Aktiviteterna har flödat, Raija var lös med oss i skogen, smet ocksÄ ett par gÄnger pÄ egen tur, en med Eddih sÄ han fick springa av sig, sÄ bra. Nu har vi gett upp. Det gÄr faktiskt inte att stÀnga in Raija.
 
VÀrmen hÄller i sig och resterna av förkylningen med. TÀnkte börja trÀna idag, men avvaktar en dag till och hoppas att jag ska kÀnna mig nÀstan frisk imorgon.
 
Idag har vi pratat fest mer eller mindre hela dagen. Det gĂ€ller ju att fĂ„ allt att gĂ„ ihop, förutom mat och dryck ska det ju vara lite överraskningar ocksĂ„ och lite hyss. Nya hyss hittar vi pĂ„ varje dag. Det kĂ€nns alltmer spĂ€nnande. Det blir dock ingen dans eller sĂ„. Men lite musik som bakgrund kanske. God mat hoppas jag. Vi gör all mat sjĂ€lva - och idag bestĂ€mde jag mig för att till och med baka allt bröd! Jag har ju semester hela veckan före sĂ„ det ska nog hinnas med. DĂ€remot hittade jag inget bra brödrecept. Skulle vilja baka tvĂ„ sorter, ett lantbröd och kanske ett kuvertbröd. Tips mottages tacksamt i kommentarsfĂ€ltet! TĂ„rtorna har jag dĂ€remot lejt bort till en specialist (som gjorde de fina tĂ„rtorna till Bombax 50-Ă„rsfest) sĂ„ det blir tĂ„rtor med allt om mig 😊
 
SÄ det blev lite nya inslag pÄ ICA idag dÄ vi gick och klÀmde pÄ lax och kollade varianter. SÄser och sorter. Bröd att inspireras till. Ja, det börjar bli festfokus minsann - och ni som tÀnker komma, jag glömde skriva att det Àr bekvÀm klÀdsel som gÀller. Det blir ju ett garden-party, Àven om det finns utrymme inomhus ocksÄ!
 
Vilken bra mÄndag det hÀr blev, hoppas eran mÄndag ocksÄ innehÄllit bra saker! Kram!
 

Zirhie och (framför allt) Hjalmar nöjdar efter att kÀrlek Àntligen uppstod!
 

Följ med ut i vÄr fantastiska trÀdgÄrd. HÀr blommar sÄnt som aldrig blommat tidigare. Det Àr ett helt fantastiskt grönskande Är i Är, bÄde vad det gÀller blommor, frukter och bÀr och buskar. Det Àr hÀrligt att varje dag gÄ och pyssla om blommorna, ge vatten, rÀkna knoppar och ta bort gammalt. Jag njuter verkligen och det var faktiskt flera Är sen vi hade sÄ mycket fina blommor!
 

Till och med denna blomma (som jag inte minns vad den hette nu), som jag trodde skulle dö, har repat sig och knoppar och blommar!
 

Dessa behöver pysslas lite extra med dÄ det ska plockas lite gammalt och precis nu fick jag hjÀrnslÀpp och tappade namnet! VÀnnen K - du kan vÀl skriva i kommentarsfÀltet!


Jag har flera stycken som behöver pysslas med. I Är köpte jag ju massor med blomster!
 

Alla knoppar som bara blir fler och fler...
 

Det hÀr blir den sista bilden... Nu blir det snart lite avkoppling med god mat och ett glas gott. CGs förkylning kom med feber sÄ han har inte mÄtt sÄ bra idag.