🍵 Nu rullar dagarna på 🍵

och det känns lugnt och skönt hemma. Arbetsron är total och effektiviteten och kreativiteten på topp. Sant alltså. Nå lite trötta är vi nog ännu efter måndagens strapatser men vi hämtar oss alltmer. Fascinerande att ha en lite vitt tuss tumla omkring runt fötterna. Sov till åtta i morse och var sen ut och kissade och somnade om gott i sängen.
 
Just nu känns det som om jag läst klart för den här gången i alla fall och påbörjade redigeringsarbetet av h-es-kapitlet - tidigare forskning. Jag tror jag skrivit om det 100 gånger känns det som. Men nu ska det väl vara den sista hoppas jag. Åtminstone i grovkornigheten :-) sen lite sandpappring kan man väl stå ut med...
 
Och som så ofta när det gäller utveckling behöver man stanna till och fundera lite grand också och göra sina filosofiska utflykter för att sedan komma tillbaks med nya uppslag.
 
Så ett medelpass på det och man är tillbaks till verkligheten. Fin onsdag till er som är här och läser ibland. Blir väldigt glad när ni ger er tillkänna i kommentarerna också. Jätteroligt att få en kommentar av ÅR som bor i en annan del av världen. Mer om det i morgondagens blogg. Om en annan del av världen alltså 😊!
 
 

En underbar syn att vakna till
 

När vi är vakna får Tuva komma upp i vår höga säng en stund. Törs dock inte låta henne sova där, skulle inte vilja ha ett brutet ben om hon hoppar!
 

Zirhie och hennes idéer. Nu ska vi ju faktiskt gå på promenad. För varmt tyckte hon och kröp in bland ormbunkarna och la sig och sov - rolig hund 😊💕
 
 
 

 
 
 
Kristina

Zirhie är för charmig. Jag trodde hon gömde sig för Tuva. Tuva är ju så bedårande söt Skall bli spännande att följa hennes äventyr.

Kristina

Zirhie är för charmig. Jag trodde hon gömde sig för Tuva. Tuva är ju så bedårande söt Skall bli spännande att följa hennes äventyr.