🌛 Försvinnande fredag 🌛

som var över pÄ ett ögonblick och egentligen vet jag inte varför, den har liknat alla andra dagar sÄ. Det Àr sÀkert tiden som har en högre frekvens pÄ fredagar. Har haft en bra dag vid datorn och nu lÀngtar jag till Göteborg nÀsta vecka. MÄnga roligheter pÄ agendan. Bo hos Karin, trÀffa Petra och sÄ njuta vetenskap och fantastiskt skickliga handledare. Men innan dess hinner det hÀnda en del förstÄs. Det Àr ju nÀstan en vecka innan jag Äker.
 
Vi har haft ytterligare en mysdag med Tuva och resten av flocken. Hon Àr numer helt godkÀnd som en som kommit för att stanna. Hon sover hela nÀtter och gör ute nÀr det Àr dags att gÄ upp, Àter redigt och Àr glad och pigg. Framför allt nÀr vi Àr ute pÄ promenad. DÄ Àr livet fullstÀndigt sorglöst!
 
VÀdret har varit nÄgot kylslaget idag. Det blev lite höstkÀnsla i luften, men nu vankas det högsommarvÀrme igen till veckan. SÄ lÄt oss njuta lite mer av sommaren.
 
Cg gjorde lite Àrenden pÄ stan medan jag passade pÄ att köra ett pass. HÀmtade nya hundmaten (nu testar vi Four Friends med Aloe Vera). 
 
SÄ fick Tuva hundvakt ocksÄ nÀr vi ska fara omkring i september. Skönt grannen! Ni kommer att bedÄras. Ses pÄ söndag.
 
Imorgon kommer vi att ha en hÀrlig dag pÄ "Ostkanten" dÀr det blir en familjedag med borderterrier pÄ agendan. Jag har bakat bullar och ska bjuda valpköpare som Àr dÀr pÄ lite fika. Vi hoppas pÄ uppehÄll!
 
Ha en fin helg alla, oavsett var ni Àr eller vad ni gör!
 
 

Nu Ă€r det Black & White hos kennel Bombax...Jag har alltid hĂ€vdat att det antingen Ă€r svart eller vitt 😊
 

Idag hjÀlper Tuva matte med bullbaket...
 

Och Àr pÄ vÀrldens bushumör pÄ promenaden...
 

Ger leksignaler till Brasse som gÀrna hÀnger pÄ...
 
men han fattar ju inte att det Àr en liten hund, sÄ han försöker ta terriergreppet i nacken...
 

DÄ Àr det bra att man kan gömma sig bakom husse...
 

Sen behöver man vila lite...
 

Nu börjar hon kÀnna igen sig ocksÄ och vÄgar smita ivÀg frÄn oss nÄgra meter, men kommer glatt nÀr man ropar.
 

Oj oj oj dessa ögon... kan charma vem som helst. Idag hade CG en beskrivning och matten föll helt pladask för Tuva. Trodde nĂ€stan hon tĂ€nkte tinga en valp 😊
 
 

SÄ blev det lite nya leksaker idag ocksÄ. SÄ bra, lite bÀttre ordning nÀr man har valpar borde vÀl en uppfödare ha, tycker Tuva...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kristina

Har tipsat grannen lÀngst ut mot vÀgen att Tuva finns. TrÀffade dom pÄ fotboll i dag sÄ nu vet jag vem mamman Àr. Pussa Tuva frÄn mig