♥ Catching Up ♥

Ingen trodde väl att dagen kunde ta slut så smidigt som bloggen lät påvisa igår? Nej då, det hände både det ena och andra. Till att börja med hade jag hittat några soffor på blocket som jag var intresserad av. Nu har vi bestämt oss för en blommig soffa och se där, tre stycken blommiga soffor hade kommit ut på blocket de tre senaste veckorna. Lite olika i färg och form men alla tre mycket passande Borka. En blev favorit förstås och den fanns i närheten och vi åkte och tittade. Vi provsatte oss och gjorde affär. 300 kronor! Nu får den stå kvar tills på fredag nästa vecka då vi åker upp till Borka. Vi svänger förbi med kärra och hämtar den då.  Det kändes jättebra.
 
Kvällen skulle sedan bli lugn tänkte vi men icke. Vart Zirhie har fått sitt stora självförtroende (läs ego) ifrån denna sommar kan man bara undra över. Vi som var så säkra på att det skulle bli lugnt när Musse flyttade - icke. Nu är det två nya blådårar som rymmer och i mörkret dessutom. Zirhie som alltid varit mörkrädd. När CG skulle ropa in henne vid niodraget igår då var hon borta. Ute i den kolsvarta skogen. Inte ett ljud hördes. Men när CG tog med sig Raija i koppel ut, ja då kom hon som en kanonkula ut från skogen. Slutet gott allting gott! Så även på torsdagkvällen.
 
Nu sitter hon i hallen och är missnöjd eftersom hon höglöper och det finns en hane i köket. Ja tänk va, vilket hundliv det är i Skuttunge!
 
Men nu är det äntligen fredag och dagen har förflutit utan konstigheter. Mysigt fika med älskade Johanna, lite shopping, lite vedhämtning, spöregn i morse då förstås och halva dagen men nu tränat, tänt ljus, matat djuren och strax dags för lite gosallad. Nu ska jag fredagskura lite före sista rastningen. Kram mina läsare, inom kort kommer jag att skriva om att åka färja och om att ha kräsna matvanor när man ska handla på sjutton butiker innan man hittar det man vill ha. Nåja, det kanske till och med blir till helgen.
 
Så behöver jag då kanske inte träna i helgen. 2 kubikmeter ved ska bäras och staplas. Det blir bra många timmars styrkepass det! Trevlig helg ni med ♥
 
Zirhie som liten. Här skulle hela kullen fotograferas men inte Zirhie inte ♥ Kolla blicken ☺