☼ Att ansöka om visum och lite mer en måndag i oktober ☼

Idag började dagen med att jag tittade ut och förvånades över att inte all den snö som visades på tv igår var här. Det var uppehåll! Något senare kom det lite snö farandes i luften men senare övergick det till regn och sen har det vräkt ner hela dagen. Inget uppmuntrande väder precis, längtar bort helt enkelt. Vi klädde oss varmt och gick en sväng med hundarna. Sen åkte CG på möte, jag bar in 2 kbm ved till. Så nu har vi ved ett par år minst. Det regnade som sagt hela tiden. Så när jag kom in var jag dyngsur från topp till tå. Bara att byta om och så iväg till A där jag skulle hjälpa henne med visum till USA.
 
Det här med visum var ingen enkel match. Frågor som ställdes var: Har du någon könssjukdom eller psykisk sjukdom? Har du sysslat med terorristaktiviteter? Har du försökt ta barn från USA? Jo, det är sant. Vem svarar ja på sådana frågor? Själv kunde jag inte ansöka om visum eftersom jag måste förnya mitt pass först. Ska göra det på onsdag.
 
Sen var det träning som gällde. Bökigt med parkering på väderkvarn men praktiskt när jag behöver gå på apotek och senare handla gosallad. Så smartaste träningen för mig är på väderkvarn.
 
Nu är det alldeles stilla här hemma. Hundarna ligger i små hundhögar och sover och hoppas på bättre väder. Vem gör inte det.
 
Men lycka att liten äntligen är här, kära J födde en kille i natt. Vi längtar ♥
 
Nu är det klart för resesällskapet, men jag måste fixa både nytt pass och visum innan jag kan åka ☺
 
 
 
Annika & co

Grattis nu börjar det härliga! kärleken till ett nytt liv :)