♥ Min sista föreläsning (?) ♥

Idag har jag haft en föreläsning om kommunikation och forskningsmetoder. Den har sina poänger men idag när det var närmare 70 personer i föreläsningssalen upptäckte jag att den faktiskt bygger ganska mycket på interaktion i salen. När det blir så många måste jag ge avkall på den och istället försöka göra en övergripandeföreläsning och det är inte riktigt jag faktiskt. Så idag bestämde jag mig för att inte ha föreläsningar framledes utan istället tänker jag föreslå seminarer. Vid stora grupper får man helt enkelt dela in så det blir fler seminarier. Både deltagarna och jag får nog ut mer av det. Då kan man också diskutera varje uppsats på ett annat sätt och det är ju den som upptar studenternas tankar. Så - idag hade jag alltså min sista föreläsning? Nja, vi får väl se hur det blir med det!
 
I söndags var CG och jag domare på Mårten Gås utställningen - jag dömde grupp 9, hade fått 130 anmälningar så det  var ju jättekul, men fick ju flytta bort så det blev ca 80 kvar. Dagen började dessvärre inget vidare, de första chines crested som kom in i ringen försökte alla bita mig! Jag började undra om det var mig det var fel på? Tack och lov fortsatte det inte så utan resten av dagen gick relativt lugnt till (utom att jag fick skäll av en chihuahua-ägare som kom 2 med HP).
 
Nåväl, sent omsider kom vi hem framåt kvällningen och huset var lugnt och stilla. Strax före 11 (när det var dags att göra kväller) började Mimmi hässja lite (hon ska ju ha valpar snart) så jag hade svårt att somna. Strax efter 12 blev hon tyst igen och sov ända till 0600 när jag gick upp. Passade på att ge henne mat som hon åt med god aptit. Dåså, allt lugnt!
 
Och så blev det Gävle idag som sagt, och nu blir det inget mer än så här! Längtar till tisdagar som numer är mina egna kvalitetstisdagar. Bemerbehandling och träning såklart. Härligt!
 
Huset är så fint nu, om man storstädade oftare skulle man ju inte behöva storstäda så ofta ☺
 
Jag har inte bara städat inne i huset, nej både bak- och framsidan fick sig en genomgång! I sällskap av Eddih och Zirhie! Söta va ♥ BORDerterrier som de är!
 
 

Vårt kök är så otroligt fint och trivs bäst nystädat! Som ett inredningsreportage ♥
Samma vinkel, gammalt kök
 
 
Kicki

Ert kök är så jättefint & det fattas bara CG på bild när han kockar köttfärssås :)
Jag trivs på din blogg.
Kramar Kicki!