• • • Regnet har vräkt ner hela dagen • • •

Så nu är definitivt all snö försvunnen. Jag har intensifierat skrivandet av det pedagogiska programmet idag och anser att själva programmet nu skulle kunna gå ut på remiss - i stort - kanske inte precis imorgon men nästa vecka och då är jag inte så himla sen enligt tidsplan. Det känns ju fantastiskt bara det.

Lite rörigt är det härhemma med löptikar och gästhanar. Men nu väntas det smått till våren så huset blir fullt med blå valpar hoppas vi. Imorgon får Feliks åka hem igen. Han är duktigt pojken 10 år gammal som han är. Räknat i hundår är det 70 kan ni tänka! Och nu ska han förhoppningsvis bli pappa! Det kanske är hans sista chans att bli det!

Grannen berättade att de skulle flytta idag. Det var inget vidare kul. De är nämligen världens bästa grannar och Zirhie stortrivs hos dem. Har hittat henne sovandes under deras köksbord bland annat. Vad händer om nya grannar kommer som vill ha dörren öppen på sommaren och som inte gillar hundar? Nej, det känns inget vidare faktiskt.

Jag stängde ner jobbmailen halv sju. Det blev länge idag och det är lätt gjort att det blir långa dagar med jobb när det är mycket att göra och när det känns som alla möten gör att man ligger efter. Egentligen skulle man skippa alla möten och bara ägna sig åt undervisning och skrivande. Det vore drömjobbet. Men nu är det inte så. Bara att gilla läget.

♥ Kram alla ni som kikar in i min enkla boning på nätet ♥


Sover ♥


Fyra rådjur har flyttat in på "vår" sida om vägen. Vi ser dem nästan varje dag på kvällspromenaden. Lite tur hade vi idag då regnet lugnade sig lite precis när vi var ute och gick.