☼ Får jag tretti ? ☼

Ja, det får du. Jag var med bästa Maggan på auktion idag. Vad trevligt. Ropade in både saltkar, trollbord, hylla och vardagsrumsbord. Allt under 300. Bra affär! Får jag trettio - ja, ropar jag och det är ropandet som är roligast.
 
Redan i fredags planerade jag för en auktionsdag i Österbybruk på fina Herrgården. Men gärna med sällskap tänkte jag och ringde Maggan, jodå, ska kolla med barnbarnen och de hängde på direkt. Så vi fick en riktigt trevlig eftermiddag och inte vet jag hur jag skulle burit allt till bilen om inte de hade varit med! ♥ Mysigt var det! Tack för att ni kom!
 
Ni förstår ju att jag hamnat i ett beroende! Eller kanske två?
 
Igår sträckläste jag "Till offer åt Molok", med Åsa Larsson, ja E sicken superbra bok. Hon står över de flesta svenska kvinnliga deckarförfattare tror jag. Vilket djup hon har i sina historier.
 
Förutom min existens via alla deckare så rycktes jag tillbaks till verkligheten i morse när valpköpare till lilla Yeah-Yeah dök upp. MIn favorit. Nu flyttade han. Också. Sen ringde de från Göteborg. Finns den vuxne hanen kvar. Tja. Tveksamt. Göteborg. Ska Musse flytta så långt bort? Hm. Efter ett par timmar ringer Göteborg igen. Nu är vi på väg! Oj, går det inte lite för fort det här?
 
Äntligen har livet givit lite tid åt att mingla omkring och njuta av lite loppis och auktioner, vänner och bekanta. Vem hade anat detta för ett år sedan eller två. Inte jag iaf.
 
Och sommaren biter sig fast i Skuttunge -  det gillar vi!
 

Fullt med folk, finväder och prylar i mängder. Auktion när den är som bäst! Tillsätt lite vänner och några inrop så har du den perfekta söndagen ☺♥
 

Och som sagt, sommaren hakar sig fast i Skuttungeskogarna - det gillar vi!
 
Detta är ett trollbord. Men inte det jag köpte in. Mitt är mycket finare. Men består av samma tre spännande ben, ett ja-ben, ett nej-ben och ett räkne-ben. Håll händerna på bordsskivan och fråga om din framtid ♥
 
Kicki

Vilken sommar du har!!!
Jag ger den 30 :-)
Kraaam!