♪♫☼ Idag fick jag riktiga vårkänslor ♪♫☼

Det har varit en fantastisk dag idag. Livsandarna börjar återvända och det känns ändå hoppfullt trots att jag går en sommar till mötes utan mamma. Jag överlever nog, var känslan i solen idag. Härligt! Idag har jag hela dagen förberett en föreläsning som jag ska ha imorgon om livslångt lärande. Jag har aldrig haft den så jag behövde verkligen tiden idag för förberedelser. Jag skrev min D-uppsats om Livslångt lärande så jag hoppas att det här kan bli lite kul. Egna idéer har jag och hittade en film gjorde jag också på UR som jag kan använda.

Kvällarna denna vecka handlar helt och hållet om föreningsarbetet. Om jag skulle få betalt per timme skulle jag vara rik vid det här laget kan jag lova! Men drivkraften är att det är jättekul att vara föreningsmänniska. Jag är nöjd med att vara engagerad i två klubbar. Ett tag var jag medlem i tre styrelser men det blev lite för mycket. Man får liksom inte in så mycket mer i livet då och det finns självklart mer saker att göra än så!

Mellan planeringarna idag hanns det med en och annan härlig vårpromenad. Nu till bilderna. ♥ Önskar alla mina följeslagare en härlig tisdagkväll och onsdag ♥


Riktig vår är på gång!


Skuggorna är långa!


Musse och Zirhie!


Klarblå himmel!


Snön på åkrarna smälter bort. Raija syns knappt!


Solsken!

Zirhie syns i ena hörnet!
Kicki

Vilka fina bilder!

Jag gillar verkligen Musses ansikte.

Så speciell vovve.

Föll för honom direkt hemma hos er.

Han är superfin , o det är Zirhie med.

Kram till dig, kul att hänga med här :-)Kicki!!!