Härliga Högbo Bruk

Det blev en dag framför datorn i stort sett hela dagen med avbrott av några telefonsamtal. Använde lunchen till att börja packa och städa husbilen och Zirhie startar sitt pipande ungefär samtidigt. Kan inte nog fort komma iväg i hennes älskade husbil.
 
Fortsatte datoriserandet och telefonerandet. Vid fyra hade vi i stort sett gjort färdig bägge bilarna och jag satte mig i CGs bil för att styra iväg upp till Högbo, CG skulle ta husbilen. Problemet var bara att CGs bil inte startade så det var bara att packa om allt och ta Saaben upp. I Högbo möttes jag av världens oväder, skyfall och åska, blåst och elände. Sune är redan på plats och CG ansluter efter ca 30 minuter och parkerar husbilen hyfsat rakt. Så gott det nu gick i lutet. Ikväll somnar vi söderut kan jag säga lätt lutandes åt iaf. ;-)
 
Hundar rastade. Hundar matade. Hagar uppsatta. Skålar hopsamlade. Det var bara det där med det fiffiga tältet som inte riktigt fungerade. Hur två minuter kunde bli dryga 20 kan man bara spekulera om, tur att vi inte köpt ett sådant som vi hade tänkt :-)
 
Efter att ha givit upp, skrattat glatt så åt vi gott Sune och jag. Kvällens go-sallad var inte fyskam, vinet välkylt och osten superb.
 
Lång kvällspromenad med hundarna. Lugnet lägrar, sängen hägrar (nja kanske inte riktigt ännu). Kram och sussa sött och lycka till alla som är i Högbo i helgen!
 
Imorgon är det semester!
Några större entusiaster blev varken Gunnar eller jag efter att ha sett hur det slutade med det oerhört lättuppsatta tältet haha. Bakofram hade vi gjort, sa tältprofessor Hillman!