Hur gör djur del 1 - ζ - om konsten att roa

Det ska nog få handla lite om det idag - om konsten att roa. Men innan dess hann det hända en hel del på dagens alla timmar. Som startade kl. sex eller strax före. Jag ska nu berätta om mina morgnar med min IPad. Jag har världens finaste IPad. Fast egentligen är det fel att skriva så, man har inte en IPad man är en Ipad.Min Ipad följer mig vart jag än går. Jag avslutar min dag med den och jag börjar min dag med den. Jag har full koll på min morgonpigga chef med den. Vid varierade tidpunkter plingar den till och talar om att chefen nu har vaknat. Allt från fem till kvart i sex på morgonen. Det är väl ett sätt att komma nära sin chef?

Sedan ringer klockan en stund senare, när jag sover som djupast och bäst, men inget knot, av med ringning upp på ben, in i badrum, ut i kök, in i garderob och ner i tekannan, upp i ottan, ner på rumpan - frukost - sen åker vi - norröver. Semester från HiG, arbetar med handpåläggning i en XL kurs och konstaterar att det är ganska precis 20 år sedan jag började arbeta med datakurser för LT. Kul deltagare! Många skratt - härligt.

Hem igen, sent. Mörknar allt fortare. CG sjuk. Jag tar hundarna och går ut. En runda för oss själva. Tror att de ska studsa ute i skogen av glädje och spring i benen, men icke, tar en varsin tuggpinne och sätter sig under en björk för att tugga. Spring då! Spring själv! Eller har du godis till oss. Stanna så får vi godis då! Nej men nu ska ni ju springa i skogen innan det blir mörkt - spring själv sa vi ju!

Hemma igen, kollar mailen, svarar i telefonen, pratar och pratar. Värst vad jag är pratig! Kvällsmys, blogg, tuggpinnar och avkoppling - men inte för alla - vissa har ännu gudomliga uppdrag och kryper under "ladan" - kanske kan det vara något. Fin benföring iaf.

Källa till ständiga skratt, det är borderterrier det!


Dagens bild - Zirhie under "ladan" - "om inte jag ser nån, då ser ingen mig"