Vad med tid jag har haft idag - härligt

Jag tror aldrig jag haft så mycket tid som idag! Helt fantastiskt, vaknar och inser att man har en hel timme tillgodo. Det innebar att jag fick en massa gjort som städ och tvätt och annat som behöver göras, hundpromenad och viltspår förstås, sån kö det nu är på det om helgerna. En duktig anlagshund hade jag idag. Men nu börjar det bli knappt om tid för spårhundar. Kvällarna kan vi glömma från och med idag. Kl. fyra och det är nästan mörkt ute redan. Nej, det får bli nästa helg, sen får vi se vad vintern har för planer när det gäller snön. Jag har vintertassarna på redan så jag är beredd!


Tänk vad roligt det är när hundarna är så duktiga i spårskogen. Men snart är det slut med möjligheten att gå spårprov, mörkret och vintern är här.

På all "tid-jag-fick-över" fanns det lite utrymme för föreningsuppdrag också. Sånt som behöver göras och för det mesta är det bara roligt.

Imorse när jag vaknade frös jag trots att det inte är speciellt kallt så här i slutet av oktober som det kan vara men upp och hoppas på med kakelugnen och strax var det varmt och skönt i huset.

Nu ska jag leta upp en reflexväst och lite reflexer för ni behöver man synas när man är ute och går! Glöm inte det ni som rör er i mörkret inte minst alla cyklister som kör omkring svartklädda i Uppsala!

Sköna söndag till er alla!