Och sola ho sken idag mä i Karlstad o Rannsätter

Fast imorse laddade jag med tröja som jag snabbt fick kasta av mig. Redan strax före åtta var jag på plats och redan då var det kokhett ute. Idag gick jag på Borderterrier som var först i ringen. Charlotta Melin gick samtidigt aspirant på rasen och vi hade en helt underbart trevlig och rolig förmiddag. Tusen tack alla ni som kom med era bordrar och bara får stå ut med att alla i ringen klämmer och känner. Jag undvek att klämma eftersom jag gjort det så många gånger så Lotta fick göra det mesta jobbet. Men inte desto mindre roligt. I hanhundsklassen var vi ganska överens men i tikklassen skiljdes våra åsikter åt. 


BIR idag blev Ch Rockamore Rough Rider. Det var 28 bordrar att klämma och känna på idag.

Solen värmde och det var svettigt. Efter rasen stannade jag kvar vid ringen och tittade på Cairnterrier innan jag åt lunch. Det är synd att ingen kommit på att det kanske kunde finnas lite alternativ till hamburgare, korv och annan mat som tex. lite fräsch sallad eller sommartallrik. Men jag överlever nog helgen.

Väldigt trevlig hade jag i finalringen med Rose-Marie och Marie trots att det kändes som det snurrade i huvudet. Solstinget började nog sätta in nu tror jag! Jag glömmer alltid att dricka tillräckligt såna här dagar vilket ofta resulterar i lätt huvudvärk under dagen. Ändå hade jag laddat vatten i väskan. Nåväl, nu regnar det ute så det kanske inte blir lika hett imorgon!

Efter finalerna (som vanns av en superfin Siberian Husky) drog Marie, Åsa och jag till Munkfors för en god bit mat. Jag åt en rödspätta - överlycklig över alternativ till pizza, hamburgare och korv. Den var supergod. Vi hade så jättetrevligt så plötsligt var kl. halv nio. Halv nio stänger mitt hotell. Men med lite tur så var hotellvärden fortfarande vaken och hotellet ännu öppet.

Tre nätter blir lite för mycket. Jag kände en enorm hemlängtan idag. Trots att jag har min superdator med mig :-)

Det ska bli superkul att gå på fox imorgon! Men "for now - that's all folks"... ska orka imorgon också och då har jag typ 40 mil hem också... Och precis nu när jag tänker att jag ska sussa lite så ska alla hundar ut och kvällsrasta  - såklart. Kanske jag får använda hatten i morgon. Vem vet. Gonatt mina bloggläsare och vänner!


Ringer hem och hör Zirhie skälla och då längtar man ju lite hem till "familjen". Hur många tänker - Hon e galen - man kan väl inte längta hem till en hund? :-)


Ett snitt ur dagens tävling om bästa terrier. Etta foxterrier. Jag kunde väl ha tagit lite bilder på den vackra hembygdsgården i Rannsätter kan man tycka?


Det är fler än jag som har andra motiv :-) Trean i terriergruppen.